aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Μεγάλη η προοπτική του κυπέλλου

ΑΕΛ: Μεγάλη η προοπτική του κυπέλλου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα πόδια στο έδαφος. Στην ΑΕΛ χάρηκαν με την ψυχή τους την πρόκριση στον τελικό, όμως δεν παίρνουν τα μυαλά τους αέρα. Αυτό τονίζουν στον Σύλλογο της Λεμεσού. Η ομάδα είναι με το ενάμισι πόδι στην Ευρώπη (θέλει ένα βαθμό για να «κλειδώσει» και μαθηματικά) και η σκέψη είναι στις υποχρεώσεις που ακολουθούν, ώστε να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Οι φίλοι της ΑΕΛ μετά την πρόκριση της ομάδας τους στον τελικό του Κυπέλλου ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Η προοπτική για να έρθει το κύπελλο στην ΑΕΛ μετά από 30 χρόνια είναι μεγάλη, όμως ο Ντούσαν Κέρκεζ έριξε από την επόμενη μέρα τους τόνους. Στην ΑΕΛ δεν θέλουν να πάνε χαλαροί στον τελικό αλλά να είναι σε πλήρη αγωνιστική εγρήγορση. Μπροστά τους είναι το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα. Θέλουν άλλον ένα βαθμό για να σφραγίσουν και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ και θα προσπαθήσουν να τον πάρουν αύριο.

Οι γαλαζοκίτρινοι διένυσαν μια καταπληκτική σεζόν και με τα πάνω και τα κάτω τους, υλοποίησαν τον στόχο τους. Δεν ήταν εύκολη η πορεία, όμως η ΑΕΛ είχε τις αντοχές για να στείλει θετικά μηνύματα και να δώσει χαρά στους οπαδούς της. Ο τελικός του κυπέλλου είναι σε ένα μήνα, όμως στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος που απομένουν, η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην τρίτη θέση. Υπάρχει διαφορά τεσσάρων βαθμών από την ΑΕΚ, όμως ο Κέρκεζ και οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό, για να προσπεράσουν την ομάδα της Λάρνακας. Θα τα δώσουν όλα και στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα και από τη στιγμή που το κλίμα είναι πολύ καλό, αισιοδοξούν πως και αύριο θα πραγματοποιήσουν εμφάνιση που θα τους οδηγήσει σε βαθμολογικό όφελος.

Ο Λαφράνς θα επανέλθει στην ενδεκάδα, όμως λόγω καρτών θα είναι εκτός οι Αντάμοβιτς και Γκοντάλ. Ο Αντόνια είναι έτοιμος και πιθανό να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Τέσσερις μέρες μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα, ο Ντούσαν Κέρκεζ θα προχωρήσει σε δυο – τρεις αλλαγές. Ο Γκαστανιάγα και ο Ντα Σίλβα, που ήταν από τους ιδιαίτερα διακριθέντες, πιθανό να μείνουν στον πάγκο. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν τον αγώνα οι Σχράνζ, Φιντέλις και Σίλβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ