aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Με το μυαλό στον τελικό

ΑΕΛ: Με το μυαλό στον τελικό

Τελευταίο παιχνίδι το σημερινό με τον ΑΠΟΕΛ για την ΑΕΛ, αλλά μόνο για το πρωτάθλημα, καθώς οι γαλαζοκίτρινοι έχουν πιο πολύ στο μυαλό τους τον τελικό του κυπέλλου. Είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν το απόγευμα σε καλή κατάσταση για να διεκδικήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα και από εκεί και πέρα να συγκεντρωθούν μόνο στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν αναμένεται πως θα παρατάξει όσους υπολογίζει για τον τελικό, όχι γιατί θέλει να θολώσει τα νερά αλλά κυρίως για προληπτικούς λόγους μην τυχόν και προκύψουν προβλήματα με τραυματισμούς. Είναι ήδη αμφίβολος για τον τελικό ο Μακρής, ενώ έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του, ο Αντόνια. Γιατί αν προκύψουν τραυματισμοί θα είναι αδύνατη η θεραπεία τους σε διάστημα τεσσάρων ημερών.

Ο Βόσνιος τεχνικός έχει αποφασίσει με ποιους η ομάδα του θα διεκδικήσει το κύπελλο την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα παραταχθεί στο γήπεδο  με τους Πρόσεκ, Αντόνια, Γουίλερ, Ζούνιορ, Γκοντάλ, Ζντραφκόσκι, Γκαζτανιάγα, Φιντέλις, Αβραάμ, Σχρανζ και Χουράδο. Η πιο πάνω ενδεκάδα, αποτελεί ένα πιθανό σενάριο, όμως μπορεί να έχει και κάτι διαφορετικό στο μυαλό του ο προπονητής της ΑΕΛ. Μπορεί βαθμολογικά να μην έχει σημασία το παιχνίδι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα της Λεμεσού θα παραταχθεί αδιάφορη για τον αγώνα. Μια καλή εμφάνιση στο ΓΣΠ θα είναι καλό σημάδι, αλλά και εφαλτήριο για τον τελικό του κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ