aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Με το «καλημέρα» αφεντικό!

ΑΕΛ: Με το «καλημέρα» αφεντικό!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άρης θα ψάξει για βαθμούς και ένα νέο ξεκίνημα, όμως στην ΑΕΛ είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα τα δώσουν όλα για να ελέγξουν το παιχνίδι με το «καλημέρα» και να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα τους διατηρήσουν στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Είναι σημαντικό να μη χάσουν την επαφή τους με τους δύο πρωτοπόρους, όμως για να το πετύχουν θα χρειαστεί αγωνιστική πειθαρχία και συγκέντρωση.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου ξέρει πως τίποτε δεν θα κερδηθεί εάν δεν ξεπεράσουν τα όριά τους οι ποδοσφαιριστές. Ο Άρης μπορεί να μην απέδωσε καλό ποδόσφαιρο μέχρι τώρα, όμως είναι και γι’ αυτόν μεγάλη πρόκληση το ματς και πιθανόν να αποδειχθεί σκληρό καρύδι, αν αφήσουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ τον χρόνο να κυλήσει χωρίς ουσία. Γι’ αυτό και θα προσπαθήσουν από την αρχή να πετύχουν ένα γκολ που θα τους βοηθήσει να απελευθερωθούν και να αποδώσουν καλύτερα.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα, θα χρειαστεί αρκετό τρέξιμο, καλή κυκλοφορία της μπάλας και με την άμυνα να παρουσιάζεται το ίδιο σφριγηλή όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Το ματς κρύβει παγίδες και η ΑΕΛ καλείται να καταθέσει την ίδια συνταγή όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Να έχει καθαρό μυαλό, αλλά και να είναι αποτελεσματική. Της έλειψε το εύκολο γκολ, όμως η παρουσία του Αρουαμπαρένα φαίνεται πως δίνει άλλον αέρα.

Ο Άρης ίσως γεμίσει τους χώρους σε άμυνα και μεσαία γραμμή για να μη δεχθεί γκολ, γι’ αυτό και θα χρειαστεί από τους ποδοσφαιριστές περισσότερη πίεση, φαντασία και πάθος για να φθάσουν στο ζητούμενο. Ο Γεωργιάδης, που δεν αγωνίστηκε εναντίον της Νέας Σαλαμίνας λόγω ενός προβλήματος, ίσως πάρει θέση στα άκρα της επίθεσης. Αν συμβεί αυτό, θα μείνει εκτός ο Μπαμπάνκο.

Δεν αποκλείεται όμως αυτός, που είχε πολύ καλή απόδοση στο τελευταίο παιχνίδι, να διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Εκτός πλάνων ίσως μείνει και αυτή την αγωνιστική ο Χάρης Κυριάκου, ο οποίος ωστόσο προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες, αλλά για προληπτικούς λόγους θα αποφύγουν τη χρησιμοποίησή του για να είναι έτοιμος για τη συνέχεια.

Από εκεί και πέρα δεν προβλέπονται αλλαγές, με τους Αϊρόσα, Ζούνιορ, Σιέλη και Φορτούνα να είναι μπροστά από τον Ρόμο. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σοάρες, Σόουζα και Σαβάν, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αρουαμπαρένα και στα άκρα ο Μέσκα με έναν εκ των Μπαμπάνκο, Γεωργιάδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ