aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Με πέντε απουσίες στο λεμεσιανό ντέρμπι

ΑΕΛ: Με πέντε απουσίες στο λεμεσιανό ντέρμπι

Νοκ άουτ για δύο εβδομάδες τέθηκαν οι Έουλερ και Μαέ. Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που αποκόμισαν μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού στο ματς με την ΑΕΚ, ο πρώτος στην προθέρμανση και ο δεύτερος πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις. Υπέστησαν και οι δύο ελαφράς μορφής θλάση, που θα τους κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα δεκαπενθήμερο.

Πρόκειται για πλήγμα, αφού ο Κέρκεζ δεν μπορεί να τους υπολογίζει για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και το ματς που θα ακολουθήσει με τον Εθνικό Άχνας. Δύο απουσίες που ήρθαν να προστεθούν σε αυτές των Μπουνόζα και Μεντόγεβιτς που είναι επίσης τραυματίες και του Γκαζαριάν που παραμένει σε αυτοπεριορισμό. Η ΑΕΛ, λοιπόν, θα πάει στο νέο ντέρμπι με πέντε απουσίες. Ο Μάιντεβατς, που δέχθηκε σκληρό φάουλ από τον Τρουγιόλς, αναμένεται να είναι σε θέση να βρίσκεται στην αποστολή του ντέρμπι.

Χθες το πρωί, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Σήμερα και αύριο, ο Κέρκεζ θα ετοιμάσει το πλάνο του για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 18:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ