aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Με φύλακα και κυνηγό

ΑΕΛ: Με φύλακα και κυνηγό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μέσα και ο Λαφράνς, μέσα και ο Χουράδο! Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος θα χάσουν το μεθαυριανό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (19:00). Αμφότεροι προπονούνται σε φουλ ρυθμό και υπολογίζονται από τον Ντούσαν Κέρκεζ. Αντιθέτως, ο Βόσνιος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βοζίνια και τον Αντάμοβιτς. Στην ενδεκάδα θα επιστρέψουν οι Μπενίτεθ και Ζντραφκόσκι, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί με την Αλκή.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ πάντως θα παρατάξει την ομάδα του με την ίδια φιλοσοφία. Δεν σκοπεύει να ταμπουρωθεί για να «κλέψει» τον βαθμό, αλλά να κτυπήσει το ματς στα ίσα. Ασφαλώς και δεν θα είναι εύκολη η αποστολή της ΑΕΛ, κόντρα σε μια ομάδα με νέο προπονητή (σ.σ.: Πάολο Τραμετσάνι). Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μην πέσουν από την κορυφή και να διαψεύσουν όσους δεν τους υπολογίζουν ή όσους πιστεύουν πως κάποια στιγμή θα «ξεφουσκώσουν».

Ο Κέρκεζ έχει στη διάθεσή του τη σημερινή και αυριανή προπόνηση, για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το σχήμα, που θα παρατάξει στο πιο δύσκολο παιχνίδι ώς τώρα. Με όσα έχει δείξει ώς σήμερα, ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν θα αλλάξει πολλά σε πρόσωπα και τακτική. Πρώτιστος στόχος είναι να διασφαλίσει τα νώτα της ομάδα του και σε αυτό θα έχουν σημαντικό ρόλο οι αμυντικοί και οι μέσοι. Διατηρώντας το μηδέν παθητικό, θα έχουν τη βάση για να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και να κυνηγήσουν το προβάδισμα στην έδρα του πρωταθλητή της περασμένης σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ