aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Μάχη μέχρι τελικής πτώσης κόντρα στην Ομόνοια

ΑΕΛ: Μάχη μέχρι τελικής πτώσης κόντρα στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Όσο δύσκολη κι αν φαντάζει η επικείμενη αποστολή, στην ΑΕΛ θα προσπαθήσουν να κερδίσουν στο ΓΣΠ την Ομόνοια για να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την κατάκτηση του τίτλου στις δύο τελευταίες στροφές του μαραθωνίου. Είναι απόλυτα κατανοητό πως οι παίκτες του Ντούσαν Κέρκεζ από τη μια εβδομάδα στην άλλη είδαν να χάνονται τα περισσότερα όνειρά τους, αλλά είναι σίγουρο πως έχουν τα ψυχικά αποθέματα να βγάλουν την αντίδραση που πρέπει στο «καυτό» 90λεπτο της Δευτέρας.

Η ΑΕΛ για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για κατάκτηση του τίτλου πρέπει να καταφέρει να κερδίσει στη Λευκωσία. Από εκεί και πέρα καλείται να ολοκληρώσει τη σεζόν χωρίς άλλη απώλεια και παραλλήλως να λήξει ισόπαλος ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα σε Ομόνοια και Απόλλωνα. Είναι ένα σενάριο που έχει ελπίδες, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως σε καμιά περίπτωση δεν εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα και μόνο η τύχη της.

Ο Βόσνιος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Μπουνόζα και Μηνά Αντωνίου, ενώ θα περιμένει μέχρι αύριο τον Έουλερ, αν και η συμμετοχή του είναι δύσκολη ακόμα και στην αποστολή. Ο προπονητής της ΑΕΛ θα έχει στη διάθεσή του τον Σάντος που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα. Ήταν δεύτερη κίτρινη στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ