aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Κυνήγι για ένα νέο Μαέ

ΑΕΛ: Κυνήγι για ένα νέο Μαέ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πώληση του Ράιαν Μαέ, με την ΑΕΛ να βάζει στο ταμείο της ποσό ύψους 650.000 ευρώ, δίνει άνεση κινήσεων στη μετεγγραφική περίοδο. Ο σύλλογος της Λεμεσού έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά.

Ιδιαίτερα για τον αντικαταστάτη του πρώτου σκόρερ της ομάδας στη φετινή σεζόν η ΑΕΛ δεν θα διστάσει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη. Ώς ένα σημείο βεβαίως, θέλοντας να μη χαλάσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Ωστόσο, για τον επιθετικό συνήθως οι ομάδες διαθέτουν μεγαλύτερο ποσό, προσδοκώντας να εντάξουν στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστή που θα έχει το γκολ.

Και όταν η ΑΕΛ έλαβε την απόφαση να παραχωρήσει τον πρώτο σκόρερ της και κορυφαίο επιθετικό του πρωταθλήματος βάσει της ψηφοφορίας στα βραβεία του ΠΑΣΠ, είναι λογικό να κυνηγήσει το καλύτερο. Εξετάζοντας συνεχώς καλές περιπτώσεις, όμως οι Σοφοκλέους και Κέρκεζ, που έχουν την ευθύνη του προγραμματισμού, εάν δεν είναι απόλυτα σίγουροι δεν θα προχωρήσουν σε σύναψη συνεργασίας.

Θα ήταν ευχής έργο για την ΑΕΛ να εντόπιζε και να ενέτασσε στο ρόστερ ανάλογη περίπτωση όπως ο Μαέ. Δηλαδή, επιθετικό με καλά στοιχεία αλλά και μεταπωλητική αξία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ