aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Κράτησε σημειώσεις ο Κέρκεζ

ΑΕΛ: Κράτησε σημειώσεις ο Κέρκεζ

TΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αλλιώς τα υπολόγιζαν και αλλιώς ήλθαν τα πράγματα στην ΑΕΛ. Εκεί δηλαδή που το ποδοσφαιρικό τμήμα θα ξεκουραζόταν λίγες μέρες περισσότερες για τις γιορτές των Χριστουγέννων, μπήκε σφήνα στο αγωνιστικό πρόγραμμα το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πριν πουν «αντίο» στο 2020, οι γαλαζοκίτρινοι θα μετρήσουν δυνάμεις την ερχόμενη Δευτέρα με τους μαυροπράσινους, θέλοντας να κλείσουν ιδανικά το τρέχον έτος. Να πανηγυρίσουν τη 10η νίκη στο πρωτάθλημα, να κάνουν 31 τους βαθμούς και να αναρριχηθούν αυτομάτως στο δεύτερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ, έχει παρακολουθήσει το προχθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Δόξα, κράτησε αρκετές σημειώσεις, διαμόρφωσε ξεκάθαρη εικόνα για τον επικείμενο αντίπαλο της ομάδας του, δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές στους ποδοσφαιριστές του. Παραλλήλως, ο Βόσνιος κόουτς άρχισε να καταστρώνει το αγωνιστικό πλάνο και τις επόμενες μέρες θα καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα. Δεν υπολογίζει στους Έουλερ, Μεντόγεβιτς και Μπουνόζα λόγω τραυματισμού. Στον αγώνα της Δευτέρας, θα μείνει εκτός πλάνων και ο Τόρες, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του. Ο Δημήτρης Αβραάμ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και είναι στις επιλογές του Κέρκεζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ