aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: «Κράτα με να σε κρατώ…»

ΑΕΛ: «Κράτα με να σε κρατώ…»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε το περασμένο Σάββατο να εξασφαλίσει βαθμολογικό όφελος στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας (2-3) και αυτό έφερε απογοήτευση. Οι γαλαζοκίτρινοι μάλιστα έχουν δύσκολο πρόγραμμα μπροστά τους, με τετράδα αγώνων υψηλού βαθμού δυσκολίας.

Αρχή τη μεθεπόμενη Δευτέρα απέναντι στην ΑΕΚ στο Τσίρειο, ακολούθως θα διεξαχθεί το τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, έπειτα θα υποδεχτεί την Πάφος FC και τέλος θα φιλοξενηθεί από την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Και τα τέσσερα παιχνίδια είναι δύσκολα και ο Ντούσαν Κέρκεζ δουλεύει με στόχο να παρουσιάσει σύνολο με πάθος και δυνατότητες, που θα διαψεύσει όσους υποστηρίζουν πως η ΑΕΛ είναι χαμένη.

Καταρχάς οι γαλαζοκίτρινοι χρειάζεται να παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε όλες τις γραμμές τους. Για να επέλθει βελτίωση ίσως γίνουν και αλλαγές προσώπων, αφού στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα εμφανίστηκαν αδυναμίες. Τα δύο γκολ που σημείωσε ήταν από στατικές φάσεις, ενώ δέχθηκε τρία από λάθη των παικτών της και κακά μαρκαρίσματα.

Δεν θα είναι έτοιμος ο Αντάμοβιτς, του οποίου η απουσία φαίνεται πως είναι σημαντική. Τα νέα δεν είναι ευχάριστα ούτε για τον Αβραάμ που θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει στο μυαλό του λίγες αλλαγές, που θα καταστήσουν πιο ανθεκτική την ομάδα του. Ίσως δούμε στο δεξί άκρο της άμυνας τον Αντωνίου, καθώς ο Ν. Τεϊσέιρα δεν είναι στο παλιό επίπεδο απόδοσης. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Ζντραφκόσκι και ο Μαρκόσκι, ενώ ο Γκαζαριάν ίσως αλλάξει θέση. Ο Αρμένιος μπορεί να αγωνιστεί στο αριστερό φτερό και στη μεσαία γραμμή να βρει θέση ο Γερολέμου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου

19:00     ΑΕΛ-ΑΕΚ

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου

19:00     Απόλλων-ΑΕΛ

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου

19:00     ΑΕΛ-Πάφος F.C.

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου

17:00     Ομόνοια-ΑΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ