aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Κόντρα και στις απουσίες

ΑΕΛ: Κόντρα και στις απουσίες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εκεί που ο Γκαζτανιάγα, παρουσιαζόταν ανεβασμένος και η παρουσία του ήταν εξαιρετική τις τελευταίες αγωνιστικές, ήλθε ο τραυματισμός του, για να δημιουργήσει πονοκεφάλους στον Ντούσαν  Κέρκεζ. Ο Βόσνιος τεχνικός δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του, τον Ισπανό, όπως και τους άλλους δύο στόπερ, τον Ζούνιορ και τον Γκοντάλ, οι οποίοι επίσης είναι τραυματίες.

Από τη φαρέτρα του σημερινού αγώνα με την Πάφος FC θα είναι ακόμη απών ο Γουίλερ λόγω καρτών, όπως και ο Αντάμοβιτς. Κατά συνέπεια αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό με ποιους θα παραταχθεί η ΑΕΛ, κυρίως  στην άμυνα. Αν ο προπονητής της ΑΕΛ εφαρμόσει και πάλι το 3-5-2, δίπλα από τον Α. Τεϊσέιρα, ίσως δούμε τον Ράσο με τον Μεντόγιεβιτς.  Ο τελευταίος τα πήγαινε πολύ καλά στη μεσαία γραμμή και θα είναι πλήγμα η μετακίνησή του. Μπορεί όμως να δούμε την ΑΕΛ με το 4-2-3-1, ή το 4-4-2, με τους Ράσο και Α. Τεϊσέιρα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα παρουσιαστούν με ελλείψεις σε ένα παιχνίδι, το οποίο θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν για να παραμείνουν στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Με τα πιο πάνω προβλήματα, είναι σίγουρο, πως η ΑΕΛ θα χρειαστεί να δώσει πολλές δυνάμεις απόψε για να φθάσει στον στόχο της. Επανέρχεται ο Αβραάμ, ο οποίος είναι έμπειρος και μπορεί να βοηθήσει, ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε από την αρχή τον Τόρες.

Το μεγαλύτερο βάρος, μετά τις πολλές απουσίες στην άμυνα, θα πέσει στη μεσαία γραμμή και οι Ζντραφκόσκι, Μεντόγιεβιτς και Γκαζαριάν καλούνται να καταθέσουν πολλή ενέργεια. Δεν αποκλείεται, αν χρησιμοποιηθεί στην άμυνα ο Μεντόγιεβιτς να δούμε από την αρχή τον Γερολέμου. Είναι και οι απουσίες κομμάτι της πορείας μιας ομάδας και ο Ντούσαν Κέρκεζ αναμένεται πως θα κάνει το καλύτερο για να βρεθούν οι λύσεις σε όλες τις γραμμές. Σαν μέσος, μπορεί να δούμε και τον Αντωνίου, ο οποίος με τα τρεξίματά του, μπορεί να βοηθήσει.

Είναι ένα θέμα η παρουσία του κόσμου, όμως οι χίλιοι πιστοί θα είναι απόψε στις θέσεις τους για να στηρίξουν τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Μπορεί να φαίνονται λίγοι στην αχανή ανατολική κερκίδα, όμως σιγά σιγά φτιάχνεται μια ζεστή ατμόσφαιρα και σχέση ειδικά τώρα που δημιουργείται ένας νέος πυρήνας με νεαρούς φιλάθλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ