aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Κόλλησε, αλλά δεν έχει χρόνο

ΑΕΛ: Κόλλησε, αλλά δεν έχει χρόνο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ έμεινε κολλημένη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα (2-0) και προχθές δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί κόντρα στην Πάφος FC (0-2). Ηττήθηκε και τώρα η είσοδος στην εξάδα γίνεται πιο δύσκολη, καθώς δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά της αποτελέσματα, αλλά και από τι θα κάνουν οι άλλες δύο ομάδες, η ΑΕΚ και η Νέα Σαλαμίνα, που είναι στο κυνήγι της εξάδας.

Το πρώτο γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου, έπαιξε τελικά αρνητικό ρόλο, καθώς στην επανάληψη, όσο και αν προσπάθησε η ΑΕΛ, δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική. Και δεν έφθανε αυτό στο 76’ δέχθηκε και δεύτερο τέρμα.

Προς το τέλος κάτι πήγε να κάνει η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, όμως αυτό που έχει σημασία, είναι πως δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια σε αυτό που ξεκίνησε με τον Απόλλωνα, απογοητεύοντας τους περίπου 300 οπαδούς της που αψήφησαν το κρύο και ακολούθησαν την ομάδα τους στην Πάφο.

Ήταν αισθητή η απουσία ενός ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή, που θα ανελάμβανε πρωτοβουλίες. Ο Αντάμοβιτς είναι για άλλη δουλειά στο γήπεδο και όχι για να λειτουργεί ως καθοδηγητής, ο Ζντραφκόσκι ήταν πολύ πίσω και το βάρος έπεσε στον Μεντόγιεβιτς. Ούτε η είσοδος των Γερολέμου και Γκαζαριάν βοήθησε ώστε να αλλάξει κάτι, ενώ ο Μαίντεβατς άρεσε στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν χρόνο για να κοιτάξουν πίσω και να κλάψουν για ό,τι έχουν χάσει, καθώς τα ματς που έρχονται θα καταδείξουν και τι μπορεί να πετύχει σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αύριο θα υποδεχθούν την ΑΕΚ (18.00) στο Τσίρειο, στο πρώτο παιχνίδι για τους «8» του κυπέλλου και θα προσπαθήσουν να έχουν καλή απόδοση και να πάρουν αποτέλεσμα που θα τους δίνει ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο ΑΕΚ Αρένα, μια εβδομάδα μετά. Ακολούθως, θα υποδεχτεί την Ομόνοια στο Τσίρειο (Κυριακή 16/2) και έχει ανάγκη τους βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ