aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Κλέβει τις εντυπώσεις ο ακούραστος Σλόμποταν Μεντόγεβιτς

ΑΕΛ: Κλέβει τις εντυπώσεις ο ακούραστος Σλόμποταν Μεντόγεβιτς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όταν ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, έδινε προ λίγων μηνών τη συγκατάθεσή του για την έναρξη των συζητήσεων  με τον Σλόμποταν Μεντόγεβιτς, ώστε να επεκταθεί η συνεργασία μέχρι το 2023, ήξερε πάρα πολύ καλά τι έκανε.

Ο Σέρβος μέσος αποτελεί έναν εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών της ομάδας στην τρέχουσα σεζόν, δίνοντας ουσιαστικές βοήθειες και στις τρεις γραμμές. Ένα μηχανάκι στον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Ξέρει το πού πρέπει να κινηθεί για να αναχαιτίσει, το πώς θα ξεφύγει των μαρκαρισμάτων για να πάρει μπάλα και κυρίως, δίνει ρυθμό και «πνοή» στο σύνολο.

Δεν έχασε ούτε δευτερόλεπτο στα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος και μαζί με τον τερματοφύλακα, Ζοσιμάρ Βοζίνια, βρίσκονται στην πρώτη θέση της εν λόγω στατιστικής κατηγορίας. Δείγμα της προσφοράς και της σπουδαιότητας του στο γαλαζοκίτρινο ρόστερ.

Στο παιχνίδι με το Παραλίμνι, ο 30χρονος μέσος συνδύασε την καλή εμφάνισή του με γκολ. Συγκεκριμένα, στο 6ο λεπτό έσυρε τον χορό των τερμάτων και τον ακολούθησαν οι Ριέρα (16΄), Παπαφώτης (24΄), Γκαζαριάν (70΄). Η αλήθεια είναι πως δεν έχει πολύ καλή «σχέση» με το αντίπαλο πλεκτό. Για να εντοπίσουμε το αμέσως προηγούμενο τέρμα του Μεντόγεβιτς, έπρεπε να πάμε πέντε ολόκληρα χρόνια πίσω. Στις 21 Νοεμβρίου 2015 και δη, στον εντός έδρας αγώνας της Άιντραχτ Φραγκφούρτης με τη Λεβερκούζεν (1-3).

Προφανώς και δεν είναι τυχαίος παίκτης. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βοϊβοντίνα και ακολούθως έπαιξε στο γερμανικό πρωτάθλημα με τα χρώματα των Βόλφσμπουργκ, Άιντραχτ, ενώ πριν πάρει το αεροπλάνο για Κύπρο, θήτευσε για δύο χρόνια στην Ντάρμτστατ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ