aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: «Κλείνει» το Τσίρειο

ΑΕΛ: «Κλείνει» το Τσίρειο

«Βαριές» καμπάνες για την ΑΕΛ από τον Αθλητικό Δικαστή. Όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/03), στη Λεμεσιανή ομάδα επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και ποινή για διεξαγωγή ενός αγώνα με κλειστο το κάτω διάζωμα της ανατολικής κερκίδας.

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού:
(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση:Πρόστιμο.

(β) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση:Ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα με κλειστό το κάτω διάζωμα της ανατολικής κερκίδας και πρόστιμο.

(γ) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (γ) (1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση:Πρόστιμο.

(δ) για ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων κατά τη διάρκεια του αγώνα (στο 90ο λεπτό ρίψη βεγγαλικού με πιστόλι) και μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο και στην αντίπαλη κερκίδα κατά παράβαση των άρθρων 10 (2) (γ) (2) και 10.2 (ιστ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο.

(ε) για πρόκληση επεισοδίων από οπαδούς της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στον χώρο της ανατολικής και δυτικής κερκίδας του σταδίου κατά παράβαση των άρθρων 4 (κβ) και 10 (2) (η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.

(στ) για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων των παιδιών επαναφοράς της μπάλας (ball-boys) κατά παράβαση του Κεφ. VII των άρθρων 38-45 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA 2016/2017 και του άρθρου 4 (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.

(ζ) για ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς της ομάδας εντός του αγωνιστικού χώρου κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.

Οι πιο πάνω ποινές αφορούν στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση Α’ Όμιλος περιόδου 2016-2017 ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/11.03.2017.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΑΕΛ θα εκτίσει πρώτα την ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και στη συνέχεια την ποινή για διεξαγωγή ενός αγώνα με κλειστο το κάτω διάζωμα της ανατολικής κερκίδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ