aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: «Καζάνι» που κοχλάζει…

ΑΕΛ: «Καζάνι» που κοχλάζει…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπορεί στην ΑΕΛ να τα έχουν με τον εαυτό τους, που δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη Δόξα (2-2) και να καρπωθούν τους τρεις βαθμούς, όμως από την άλλη είναι θυμωμένοι και απογοητευμένοι από την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα τους από τη διαιτησία. Οι γαλαζοκίτρινοι υποστηρίζουν πως ο ρεφ του αγώνα τούς στέρησε ένα κανονικό γκολ στη φάση του 46’ με τον Χουράδο, ενώ στην τελευταία φάση ο Αγκάνοβιτς «γκρεμίστηκε» μέσα στην αντίπαλη περιοχή χωρίς να σφυριχτεί η παράβαση. Γι’ αυτό και στο τέλος όλοι στον πάγκο της ΑΕΛ ήταν έξαλλοι, με τον διαιτητή να μοιράζει τις κάρτες ως μέσο αυτοάμυνας.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Άμεση αντίδραση, καταγγέλλει στην UEFA ΚΟΠ και επιτροπή διαιτησίας!

Αιχμές, με ευγενικό τρόπο, άφησε για τη διαιτησία και ο Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος σπάνια ασχολείται με τις αποφάσεις των διαιτητών. Η απογοήτευση είναι έντονη πάντως, γιατί κακές διαιτησίες είχε η ΑΕΛ και στα προηγούμενα παιχνίδια, όπως με τον ΑΠΟΕΛ, την Ένωση, τον Ολυμπιακό και την Ομόνοια. Χάθηκαν βαθμοί από λάθη της διαιτησίας, αυτό μαρτυρούν οι «φάκελοι» των πιο πάνω παιχνιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ΑΕΛ θα ζητήσει συνάντηση με την ΚΟΠ, παραπέμποντας και σχετικό υλικό στην Επιτροπή Διαιτησίας. Δεν αποκλείεται να αποσταλεί και φάκελος στην Επιτροπή Διαιτησίας στην ΟΥΕΦΑ.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό μέρος, σε μια βραδιά, που μόνο ποδοσφαιρική δεν ήταν, λόγω καιρού και ώρας, η ΑΕΛ αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα και δέχθηκε δύο γκολ. Έδειξε σαφώς να επηρεάζεται από τις απουσίες των Μεντόγιεβιτς και Ζντραφκόσκι, καθώς οι δύο κεντρικοί της μέσοι τελευταία ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Μετά το ημίωρο και τη μετατροπή του πλάνου σε 4-3-3 ανέβασε ταχύτητες, είχε πλήρη υπεροχή σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, με τον Αγκάνοβιτς να πετυχαίνει δύο εξαιρετικά γκολ και να φέρνει το ματς στα ίσα. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, είχε ευκαιρίες για να φτάσει στην ολική ανατροπή, αλλά δεν μπόρεσε. Το γκολ του Χουράδο έπρεπε να μετρήσει, ενώ στην τελευταία φάσ ο διαιτητής τής αρνήθηκε το καθαρό πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλοι στην ΑΕΛ, την «έπεσαν» στον διαιτητή για το πέναλτι στο 90’+4 (pics)

Στον αγώνα που ακολουθεί με τη Νέα Σαλαμίνα, το ερχόμενο Σάββατο, επιστρέφουν οι Ζντραφσκόσκι – Μεντόγιεβιτς, όμως θα είναι εκτός οι Γκαστανιάγα και Γουίλερ, οι οποίοι συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών. Πριν τον αγώνα πρωταθλήματος, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στη Λάρνακα την Αλκή, στο πρώτο παιχνίδι για το κύπελλο, και ο στόχος θα είναι να θέσει τις βάσεις για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στον επαναληπτικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ