aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Καθιερώνεται και κάνει νέο ξεκίνημα ο Αντωνίου

ΑΕΛ: Καθιερώνεται και κάνει νέο ξεκίνημα ο Αντωνίου

Αυξάνει τα αγωνιστικά λεπτά του με τη φανέλα της ΑΕΛ ο Μηνάς Αντωνίου. Ο προπονητής του, Ντούσαν Κέρκεζ, τον εμπιστεύεται σε ρόλο μπακ-χαφ στο 3-5-2 που εφαρμόζει και όσο περνούν οι αγωνιστικές τα πάει όλο και καλύτερα. Στα τελευταία δύο παιχνίδια, με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα, δεν έχει χάσει λεπτό και η απόδοσή του είναι σε καλά επίπεδα, αλλά αναμένεται πως στο μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερη. Επέστρεψε στην ομάδα που άρχισε την καριέρα του και στα 25 του είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα.

Από εκεί και πέρα, ο Κέρκεζ θέλει έτοιμους όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Λόγω καρτών χάνει τον προσεχή αγώνα ο Γουίλερ, ενώ στο όριο των καρτών είναι οι Γκαζτανιάγα, Ζντραφκόσκι, Γκαζαριάν, Μεντόγιεβιτς, Κάρλος, Αγκάνοβιτς και Γκοντάλ. Οπόταν όλοι στο ρόστερ θα χρειαστούν κάποια στιγμή. Μετά και την 7η αγωνιστική, οι μοναδικοί που δεν έχουν χάσει λεπτό σε παιχνίδι πρωταθλήματος, είναι οι Βοζίνια και Α. Τεϊσέιρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ