aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Κάθε φέτος και καλύτερα

ΑΕΛ: Κάθε φέτος και καλύτερα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Πέρα από τον Βοζίνια, ο οποίος κέρδισε τη θέση κάτω από τα δοκάρια από τον Πάτρικ Πρόσεκ, υπάρχει άλλος ένας ποδοσφαιριστής από τον οποίον… αρχίζει η ενδεκάδα της ΑΕΛ. Όπως ο κίπερ από τον Πράσινο Ακρωτήρι, έτσι και ο Αντρέ Τεϊσέιρα, έχασε μόνο το παιχνίδι του Σούπερ Καπ (ΑΠΟΕΛ 0-1). Όσο για τα άλλα 16 επίσημα ματς, 14 του πρωταθλήματος και δύο του Γιουρόπα Λιγκ, δεν ξεκουράστηκε λεπτό!

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός μετρά 1.440 λεπτά και μάλιστα, έχει σημειώσει και μία προσωπική επίδοση. Σκοράροντας στο πρόσφατο ματς με τον ΑΠΟΕΛ (2-1), έφτασε τα δύο γκολ στο πρωτάθλημα. Κάτι που δεν κατάφερε ποτέ προηγουμένως στην καριέρα του.

Πάντως, ο Τεϊσέιρα γνωρίζει από «γεμάτες» σεζόν, καθώς τις περιόδους 2015-16 και 2016-17 είχε αντιστοίχως 43 παρουσίες με τη Μάφρα και 39 με τη Λεϊσόες, στη Β’ Κατηγορία της πατρίδας του. Ερχόμενος στην ΑΕΛ, τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε μόνο σε 11 παιχνίδια, εντούτοις πήρε πολύ περισσότερες ευκαιρίες την αμέσως επόμενη από τον Ντούσαν Κέρκεζ και σταμάτησε στις 28 συμμετοχές. Όσο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, επικρατούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να φτάσει σε μεγαλύτερο αριθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ