aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Καταδικάζουμε τις ανοήτες ενέργειες, καταλάβετε επιτέλους...»

ΑΕΛ: «Καταδικάζουμε τις ανοήτες ενέργειες, καταλάβετε επιτέλους…»

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα χθεσινά επεισόδια, που έγιναν στην Λεμεσό, εξέδωσε η ΑΕΛ. Χαρακτήρισε ως ανοήτες τέτοιου είδους ενέργειες, ενώ καλεί όσους έλαβαν μέρος να αντιληφθούν επιτέλους ότι ο αθλητισμός είναι γιορτή.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν στην πόλη μας απ’ όπου κι αν προέρχονται, αφού τέτοιες πράξεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ενισχύουν την
επιβολή της κάρτας φιλάθλου στα γήπεδα και να ρίχνουν στο κενό τις όποιες προσπάθειες στις οποίες προβαίνουμε για την κατάργησή της.

Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της ανθρωπότητας με τις καταστροφές που επέφερε η πανδημία σε όλα τα επίπεδα, με τους τόσους συνανθρώπους μας να δοκιμάζουν την υπομονή τους εξ αιτίας των τεράστιων προβλημάτων επιβίωσης που αντιμετωπίζουν, ενέργειες σαν αυτές μόνο ως ανόητες μπορούν να χαρακτηριστούν.

Σας καλούμε δημόσια να αντιληφθείτε επιτέλους ο αθλητισμός είναι γιορτή και ειδικά σε τόσο δύσκολες στιγμές της κοινωνίας μας επιβάλλεται η αλληλεγγύη, ο σεβασμός και η αλληλοεκτίμηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ