aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: «Κάστρο» μόνο γαλαζοκίτρινο!

ΑΕΛ: «Κάστρο» μόνο γαλαζοκίτρινο!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Χαμογέλασαν και τα μουστάκια όλων στην ΑΕΛ μετά τη νίκη επί της πρωτοπόρου Ανόρθωσης με 1-0 που έφερε την ομάδα της Λεμεσού στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικούν Απόλλωνας και Ανόρθωση.

Πρώτη νίκη σε ντέρμπι για την ομάδα της Λεμεσού, πέμπτη διαδοχική στο πρωτάθλημα και πέμπτη σε ισάριθμα παιχνίδια στο Τσίρειο. Μάλιστα, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Απόλλωνα (1-2) η ΑΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο βαθμών στα εντός έδρας ματς.

Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν κατά σειρά της Νέα Σαλαμίνας (2-1), της Καρμιώτισσας (3-1), της ΕΝΠ (4-1), του Ερμή (2-1) και της Ανόρθωσης (2-1). Παρά τις απουσίες ο Ντούσαν Κέρκεζ βρήκε τη «συνταγή» που οδήγησε την ΑΕΛ στην επιτυχία και πλέον η ομάδα της Λεμεσού καλείται να γυρίσει άμεσα σελίδα καθώς την Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο πρώτος προημιτελικός αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι «φωτιά» με το συμπολίτη Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ