aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Κάνει πολύ περισσότερα από απλή παράδοση τροφίμων

ΑΕΛ: Κάνει πολύ περισσότερα από απλή παράδοση τροφίμων

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Το βοηθητικό – αθλητικό κέντρο της ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο έχει μετατραπεί όπως έγινε γνωστό σε… μπακάλικο αφού γέμισε από τρόφιμα τα οποία παραδίδονται σε άπορες οικογένειες και ευπαθείς ομάδες, αλλά η δράση της «Κίτρινης Γραμμής βοήθειας και αλληλεγγύης», δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό.

Η δράση είναι πολύ μεγαλύτερη και αναφερόμαστε στο γεγονός πως οι κινήσεις ανθρωπιάς από πλευράς της Λεμεσιανής ομάδας σε συνεργασία με το Ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ – Ανδρέα Σοφοκλέους, τον ηθοποιό Κώστα Βήχα και άλλους εθελοντές είναι περισσότερες.

Όπως πληροφορηθήκαμε, εθελοντές και εθελόντριες ψωνίζουν φάρμακα για λογαριασμό ανθρώπων κυρίως ηλικιωμένων, οι οποίοι δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι και να μεταβούν στο φαρμακείο με οποιονδήποτε τρόπο. Και ασφαλώς, όσοι μπορούν να το κάνουν δεν το πράττουν για να αποφύγουν ενδεχόμενους κινδύνους και ταλαιπωρία.

Επίσης, η επικοινωνία με κοινοτάρχες διαφόρων χωριών της Λεμεσού, τα οποία βρίσκονται σε μακρινή θεωρητικά απόσταση από το κέντρο της πόλης, είναι συχνή, ώστε να παραδίδονται τρόφιμα και να παρέχεται και βοήθεια σε όσους έχουν βασικές ανάγκες, αλλά η απόσταση έκανε τα πράγματα λίγο δύσκολα κατά το προηγούμενο διάστημα.

Στην προσπάθεια της «Κίτρινης Γραμμής», στέκεται σύμμαχος κι ο ΣΥΦΑΕΛ, ο οποίος διανέμει τις καινούργιες μπλούζες του με παράδοση στο σπίτι και αποφάσισε όπως όλα τα έσοδα να γίνουν δωρεά ώστε να βοηθηθεί ακόμη περισσότερος κόσμος και ακόμη πιο πολλές οικογένειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ