aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Και βάζει και μπάζει…

ΑΕΛ: Και βάζει και μπάζει…

 ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα οκτώ γκολ ενεργητικό σε πέντε αγώνες, τη στιγμή που οι δύο ήταν ντέρμπι, δεν είναι κακός απολογισμός για την ΑΕΛ. Έμεινε «άσφαιρη» μόνο στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (0-1). Στα άλλα τέσσερα ματς είδε δίχτυα. Τα περισσότερα γκολ, τρία, τα πέτυχε απέναντι στην Καρμιώτισσα. Από την άλλη, όμως, τα έξι γκολ παθητικό κρίνονται πολλά.

Σε κανένα παιχνίδι της, η ομάδα της Λεμεσού δεν μπόρεσε να διατηρήσει το αήττητο. Δέχθηκε δύο γκολ από την ΑΕΚ και από ένα στα άλλα τέσσερα ματς, με Ολυμπιακό, Νέα Σαλαμίνα, ΑΠΟΕΛ και Καρμιώτισσα. Γίνεται αντιληπτό πως ο Κέρκεζ έχει περισσότερη δουλειά στο να βελτιώσει την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του. Τα πλείστα γκολ που δέχθηκε ήταν από ατομικά λάθη, έλλειψη συγκέντρωσης. Ιδιαίτερα στα δύο ντέρμπι. Με τον ΑΠΟΕΛ με αυτογκόλ του Μεντόγεβιτς και με την ΑΕΚ από λάθος εκτίμηση της φάσης, αρχικά από τον Βοζίνια και ακολούθως από τον Ράσο.

Στη διάθεση του Ντούσαν Κέρκεζ για το ντέρμπι με την Ομόνοια θα βρίσκεται ο Αντρέ Τεϊσέιρα. Στην ΑΕΛ αποφάσισαν όπως ο Πορτογάλος στόπερ εκτίσει την ποινή του λόγω των τριών κίτρινων καρτών στο επόμενο παιχνίδι, κάτι για το οποίο ενημέρωσε η ΚΟΠ. «Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Andre Ferreira Teixeira θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής με την ΕΝ Παραλιμνίου», αναφέρει η Ομοσπονδία. Πλέον, στην ομάδα της Λεμεσού αναμένουν την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών που λόγω τραυματισμού απουσίασαν από το προηγούμενο παιχνίδι. Τόρες και Γκαζαριάν έχουν καλές πιθανότητες να βρίσκονται στην αποστολή. Δύσκολο για τους Έουλερ, Αβραάμ και Μάιντεβατς.

Ο Βόσνιος προπονητής της ΑΕΛ και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία χθες βράδυ να πάρουν άλλη μια γεύση από την Ομόνοια. Βεβαίως, η προσεχής αντίπαλος της ομάδας τους αναμένεται να παρουσιαστεί με αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με το χθεσινό ματς.

Ο Σάντος, που για πρώτη φορά βρέθηκε στο αρχικό σχήμα (είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στο ματς με την Καρμιώτισσα), άφησε θετικές εντυπώσεις. Έδειξε ότι είναι ποδοσφαιριστής με επιθετικά χαρίσματα, καλές επιστροφές και γενικώς ένα σύγχρονο μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ