aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ και FonBet ανακοίνωσαν συνεργασία!

ΑΕΛ και FonBet ανακοίνωσαν συνεργασία!

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη χορηγική συνεργασίας με την εταιρεία στοιχημάτων FonBet για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Από την πλευρά της FonBet, ο Marketing Manager, Torgom Shalakyan δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία μας με την ΑΕΛ. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές και η ΑΕΛ θα παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών και θα κατακτήσει κι άλλα τρόπαια. Η FONBET είναι μέρος του παιχνιδιού και θα συνεχίσει να ενισχύει το κυπριακό ποδόσφαιρο και τον κυπριακό αθλητισμό γενικότερα».

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την οικογένεια της FonBet και όλους τους ανθρώπους της για την υποστήριξη και την προσφορά της και να την καλωσορίσει επίσημα στη μεγάλη οικογένεια της ομάδας της Λεμεσού.

Λίγα λόγια για τη FonΒet

Η FonBet είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Ρωσία. Ιδρύθηκε το 1994 στη Μόσχα με το πρώτο της κατάστημα στοιχημάτων και μετά από 3 χρόνια λειτούργησε για πρώτη φορά το επίσημο σάιτ της. Τα τελευταία δύο χρόνια δραστηριοποιείται στην Κύπρο αποκτώντας άδεια κλάσης Β’ και έχοντας δικαίωμα να προσφέρει αναρίθμητες επιλογές online στοιχηματισμού μέσω του Fonbet.com.cy. Η FonBet είναι μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ρωσίας, της Ευρωλίγκας αλλά και μεγάλος χορηγός του Fight Nights που αφορά στις ΜΜΑ. H FonBet στηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ