aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Και Χουράδο και Αντάμοβιτς

ΑΕΛ: Και Χουράδο και Αντάμοβιτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η επιστροφή του Ντούσαν Κέρκεζ έφερε και τα ευχάριστα νέα. Όλα δείχνουν πως ο 32χρονος Ισπανός κεντρικός επιθετικός Ρουβέν Χουράδο είναι ο εκλεκτός του προπονητή της ΑΕΛ, η οποία βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση και του 27χρονου Μάρκο Αντάμοβιτς, γνώριμου από την παρουσία του στην Καρμιώτισσα.

Ο Χουράδο ήταν τη σεζόν που πέρασε στην Πολωνική Άρκα Γκρίντνια, με την οποία είχε 33 συμμετοχές και πέντε γκολ. Ο Κέρκεζ τον θεωρεί ιδανικό για να βοηθήσει επιθετικά. Ο Αντάμοβιτς, μετά την Καρμιώτισσα, πήγε στη Χάποελ Ραανανά και μετά στην Μπερόε. Μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΛ, γνωρίζοντας και τις συνθήκες του κυπριακού ποδοσφαίρου, όμως για να προχωρήσει η περίπτωσή του θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από τον βουλγαρικό σύλλογο.

Επίσης, από το έμψυχο δυναμικό θα προκύψει αποχώρηση και, σύμφωνα με πληροφορίες μας, υποψήφιοι είναι οι Σοάρες και Σίλβα. Οι γαλαζοκίτρινοι δείχνουν πως αργά και σταθερά, με σύμμαχο τον χρόνο, προχωρούν σε κινήσεις ουσίας, οι οποίες θα καταστήσουν πιο ισχυρή την ομάδα τους. Τόσο η περίπτωση του Αντάμοβιτς, όσο και αυτή του Χουράδο είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται εντός του Σαββατοκύριακου να ανακοινωθούν.

Από εκεί και πέρα, είναι ανοικτό το θέμα της απόκτησης του Κύπρου Χριστοφόρου, τον οποίο θέλει στην ΑΕΛ ο Βόσνιος τεχνικός. Ώς την έναρξη της προετοιμασίας, το ρόστερ θα είναι επαρκώς στελεχωμένο. Κάτι θετικό για την τεχνική ηγεσία, που θα έχει την πλειονότητα των παικτών εγκαίρως διαθέσιμη, ώστε να προχωρήσει, πέρα από τη φυσική κατάσταση, τη δουλειά σε θέματα ομοιογένειας και αγωνιστικής φιλοσοφίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ