aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ και Αϊρόσα: Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός

ΑΕΛ και Αϊρόσα: Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» με τη Μαρίνα Αργυρού και τον Πανίκο Θεοδοσίου. Ο Αντωνίου αρχικά αναφέρθηκε στη χθεσινή ισοπαλία 1-1 με τον Απόλλωνα, στην παρουσία της ομάδας του, καθώς και την ενδεχόμενη παραμονή του Αϊρόσα και στη νέα σεζόν.

«Έχουμε δικαίωμα ανανέωσης για άλλο ένα χρόνο με τον Μάρκο Αϊρόσα. Δεν έχει ανανεωθεί το συμβόλαιο ακόμη. Όταν αποφασίσει ο ίδιος πως θέλει να μείνει θα ανανεωθεί αυτόματα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ρίξει άγκυρα εδώ και χρόνια στην ΑΕΛ, έχουμε πολύ καλή σχέση μαζί του και θα δούμε τα θέματα αυτά μέσα στο επόμενο διάστημα. Ο Σοφοκλέους έχει το ελεύθερο να παίρνει αποφάσεις με παίκτες που πρόσφεραν στην ΑΕΛ, αλλά έχουν στηριχτεί κιόλας. Δεν βιαζόμαστε. Θέλουμε να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη της σεζόν», είπε αρχικά.

«Θα αρχίσουμε τον μετεγγραφικό σχεδιασμό με τα δικά μας παιδιά. Ένας από αυτούς είναι και ο Αϊρόσα, με τον οποίον έχουμε δικαίωμα ανανέωσης. Όποτε θέλουμε μπορούσε να το ασκήσουμε».

Επίσης, δήλωσε ότι δεν πρέπει να περιμένουν τεράστιες αλλαγές οι φίλοι της ΑΕΛ αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό: «Θα γίνουν τομές, αλλά όχι σε θέμα ρόστερ. Πολλά θα εξαρτηθούν βεβαίως και από την κατάληξη της προσπάθειάς μας για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου».

Όσον αφορά στην ισοπαλία με τον Απόλλωνα είπε: «Δυστυχώς χάσαμε αρκετά μεγάλες ευκαιρίες για να είμαστε κοντά στον στόχο. Οι καλές εμφανίσεις που κάναμε, μετά την μεγάλη κρίση που περάσαμε δεν απόφεραν καρπούς. Η τρίτη θέση είναι μακριά, πρέπει να κρατήσουμε την τέταρτη. Εάν συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο, αυτή θέση θα είναι σίγουρη και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε εάν αποδεχτεί προνομιούχα».

Και συμπλήρωσε: «Η ομάδα ήταν πολύ καλή και άξιζε κάτι περισσότερο. Θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ και να σκοτώσει το παιχνίδι. Δυστυχώς, δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος. Αυτά συμβαίνουν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όμως, για να μην τα ξεχνάμε τα πάντα. Και εγώ δεν ξεχνώ. Εμείς ήμασταν που κερδίσαμε στο τέλος πριν μερικές εβδομάδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ