aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ Κ-15: Ψηλά το κεφάλι

ΑΕΛ Κ-15: Ψηλά το κεφάλι

Ένα καθόλου αντιπροσωπευτικό σκορ είχε η ομάδα της ΑΕΛ Κ-15 καθώς έχασε με 6-0 στον αγώνα με την Ομόνοια. Μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν αρνητικό, όπως δηλώνει και ο προπονητής Νικόλας Θεοδοσίου, αλλά «συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά».

Αναλυτικά: «Σε ένα καθοριστικό παιχνίδι σήμερα για το πρωτάθλημα με αντίπαλο την Ομόνοια δυστυχώς δεν ήμασταν παρόντες. Σίγουρα μας επηρέασαν και οι απουσίες μας αλλά όμως απέναντι μας είχαμε ένα αντίπαλο διψασμένο που ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και δίκαια μας κέρδισε. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για την νίκη της. Εμείς σηκώνουμε κεφάλι πάνω με τα παιδιά και συνεχίζουμε την σκληρή δουλεία να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον.

Μπορεί αυτή η πρώτη ήττα να στέρησε βαθμούς στην ομάδα μας, δεν την έχει… κουνήσει όμως από τη 2η θέση της. Η μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία της οφείλεται όχι μόνο στους σκόρερ αλλά και στην άμυνα της που στις περισσότερες φορές κράτησε ανέπαφη την εστία της. Τα εύσημα δικαίως μπορούν να δοθούν στους Αχιλλέα Γεωργίου, Γιώργο Χαραλάμπους, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Αλέξανδρο Χριστοφόρου, Κωνσταντίνο Σοφοκλέους, Φίλιππο Κοζάκο και τους τερματοφύλακες Vasil Vasilev και Νικόλα Σιλβέστρο που με τη σκληρή δουλειά τους απέδειξαν τις δυνατότητες τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ