aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ήρθε η σειρά των «κομμένων»

ΑΕΛ: Ήρθε η σειρά των «κομμένων»

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό στην ΑΕΛ σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται στη νέα αγωνιστική περίοδο. Βλέπετε, γίνεται προσπάθεια να λυθεί η συνεργασία τους και να υπογράψουν στην ομάδα της αρεσκείας τους.

Έχουμε και λέμε: Οι Ανδρέας Αβραάμ, Χάρης Κυριάκου έχουν ενημερωθεί εδώ και καιρό για τις προθέσεις του τεχνικού τιμ, αναζητώντας τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό τους. Υπάρχουν σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με την ΑΕΛ και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προκύπτει πρόσφορο έδαφος για την επίτευξη συμφωνίας.

Εννοείται πως τους επεξηγήθηκαν οι λόγοι που μένουν εκτός πλάνου, χωρίς με αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει αμφισβήτηση της αξίας τους.

Με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές αναμένεται ότι σύντομα θα γραφτεί ο επίλογος και, ακολούθως, θα πάρουν σειρά οι Ντονίς Αβντιγιάι, Γκεβόργκ Γκαζαριάν και Λεάντρο Σίλβα. Στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει οποιαδήποτε εξέλιξη, ωστόσο εκφράζεται η εκτίμηση πως πριν από την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το σκηνικό.

Υπενθυμίζουμε ότι με τον Κριστόφ Πσισέ βρέθηκε η κοινή συνισταμένη και θα λυθεί το συμβόλαιό του, αφού ο Γάλλος στόπερ, που ήρθε τον Ιανουάριο, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ