aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η Ζάμαλεκ, το ερωτηματικό και η Βουλγαρία

ΑΕΛ: Η Ζάμαλεκ, το ερωτηματικό και η Βουλγαρία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά το σημερινό φιλικό με τη Ζάμαλεκ Αιγύπτου στο Κοινοτικό στάδιο Παρεκκλησιάς (19:00), το οποίο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα ετοιμάσουν τις αποσκευές τους για τη Βουλγαρία. Την Κυριακή (10:30) θα αναχωρήσουν για το Πράβετς για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εκεί όπου είναι προγραμματισμένα και τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Από το Πράβετς θα μεταβούν στις 20 Ιουλίου στη Σόφια και απ’ εκεί θα ταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη, όπου στις 25 του μηνός θα αντιμετωπίσουν τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Υπάρχει αρκετός χρόνος για να προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Μετά τους Κάρλος-Γκαζαριάν, τουλάχιστον άλλες δύο κινήσεις και άμεσα!

Στο ίδιο αθλητικό κέντρο που πραγματοποιήθηκε η περσινή προετοιμασία, ο Βόσνιος τεχνικός θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να παρουσιαστεί πανέτοιμη η ομάδα του στην πρώτη της επίσημη αναμέτρηση. Η ΑΕΛ στην περσινή σεζόν παρουσιάστηκε ομαδική, με αγωνιστική πειθαρχία. Πιο πολύ ήταν ομάδα συνόλου και έτσι αναμένεται να παρουσιαστεί και στη νέα σεζόν, προσθέτοντας νέα στοιχεία στο παιχνίδι της, για να εμφανιστεί κυρίως βελτιωμένη στην επιθετική γραμμή. Με την απόκτηση των Ιβάν Κάρλος και Γκεβόργκ Γκαζαριάν, οι γαλαζοκίτρινοι ενισχύονται σημαντικά στην επίθεση, ενώ θα επιστρέψει και ο Μάνουελ Τόρες, που ήταν καθηλωμένος το τελευταίο εξάμηνο.

Διαβάστε επίσης: Η εξήγηση για τον Φιντέλις Ιριένε και τα ατού ενόψει Άρη

Ακόμη, είναι και η περίπτωση του Ντάνι Μπενίτεθ (που αποτελεί ερωτηματικό εάν θα συνεχίσει στην ομάδα), ο οποίος και αυτός ήταν παροπλισμένος λόγω τραυματισμού. Οι δύο Ισπανοί στα καλά τους, μπορούν να βοηθήσουν πολύ την ΑΕΛ να είναι πιο επιθετική, για να είναι σε θέση να κερδίζει βαθμούς που θα την οδηγήσουν σε καλή πορεία. Η ομάδας της Λεμεσού δοκιμάστηκε σκληρά την περασμένη περίοδο, άντεξε στα δύσκολα, αλλά πλέον την περιμένουν οι υποχρεώσεις σε Ευρώπη και Κύπρο για τη νέα περίοδο. Έχει την εμπειρία, ενώ στα θετικά είναι η διατήρηση των πλείστων παικτών του περσινού ρόστερ. Παράλληλα, στην ΑΕΛ αναμένουν και την «έκρηξη» κάποιων ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ