aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η τελευταία της ζαριά...

ΑΕΛ: Η τελευταία της ζαριά…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι ήττες από τον Απόλλωνα και τον Ολυμπιακό πλήγωσαν την ΑΕΛ αφού η πρώτη μείωσε τις πιθανότητες για τον τίτλο πρωταθλήματος και η δεύτερη τής στέρησε την παρουσία στον τελικό κυπέλλου και το δικαίωμα να διατηρήσει τα σκήπτρα. Η ομάδα της Λεμεσού διατηρεί ακόμη πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Αυτές είτε θα αυξηθούν είτε θα μηδενιστούν, αναλόγως του αποτελέσματος στο αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Η ομάδα του Κέρκεζ θα ρίξει την τελευταία ζαριά, θέλοντας να μείνει ζωντανή για τον τίτλο. Αυτό θα γίνει μόνο με νίκη, «σπάζοντας» και το εντός έδρας αήττητο της αντιπάλου της.

Η ΑΕΛ καλείται σ’ ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς, σε μια αφιλόξενη έδρα, να πετύχει το «διπλό» του ονείρου. Δεν θέλει με τίποτα σε διάστημα μερικών ημερών να χαθεί και ο δεύτερος στόχος. Όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα σήμερα, είναι το αουτσάιντερ για τον τίτλο, όμως με νίκη αύριο όλα είναι πιθανά. Θα συνεχίσει να ελπίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ