aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η (τελευταία) ελπίδα στο όνειρο περνά από το ΓΣΠ

ΑΕΛ: Η (τελευταία) ελπίδα στο όνειρο περνά από το ΓΣΠ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Για την ΑΕΛ είναι κρίσιμο το σημερινό ντέρμπι με την Ομόνοια (19:30), αφού θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει στον τίτλο, αν και πάλι δεν θα εξαρτάται από την ίδια. Όμως, η ελπίδα στο όνειρο περνά από το ΓΣΠ, την έδρα της Ομόνοιας, η οποία είναι αήττητη, και στο ματς του α’ γύρου της α’ φάσης την υποχρέωσε σε ήττα (0-3). Εάν μπορεί η ΑΕΛ αυτή τη φορά να «σπάσει» το αήττητο της αντιπάλου της και να διατηρηθεί στο «κόλπο» για το πρωτάθλημα, την απάντηση καλούνται να δώσουν Κέρκεζ και ποδοσφαιριστές.

Μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, με τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό στο κύπελλο που οδήγησαν στον αποκλεισμό και την ψυχολογία στο ναδίρ, η ΑΕΛ καλείται να σηκώσει κεφάλι σ’ ένα δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι. Απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην κορυφή και σε πολύ καλή κατάσταση. Ωστόσο, οι γαλαζοκίτρινοι παίζουν τα ρέστα τους και το ματς είναι σαν τελικός. Εάν μπορούν και θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο, η απάντηση είναι σήμερα ή ποτέ.

Ο Κέρκεζ δεν έχει στη διάθεσή του και πάλι τους Μπουνόζα και Αντωνίου και εκτός απροόπτου και τον Έουλερ. Λογικά ο Τεϊσέιρα θα μετακινηθεί στο στόπερ, ενώ το ερωτηματικό αφορά στα άκρα της άμυνας. Εάν στο ένα θα κινείται ο Σάντος, στο άλλο είτε θα πάρει θέση ο Κυριάκου είτε ο Αβραάμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ