aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η σωστή διαχείριση και οι κινήσεις του Κέρκεζ

ΑΕΛ: Η σωστή διαχείριση και οι κινήσεις του Κέρκεζ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ένας αγώνας πολύ διαφορετικός για τον Ντούσαν Κέρκεζ είναι ο σημερινός (17:00, Cytavision1) για το κύπελλο με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο τεχνικός της ΑΕΛ έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλους τους παίκτες και μπορεί να επιλέξει τους καλύτερους, κάνοντας παραλλήλως το απαραίτητο ροτέισον, αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον Απόλλωνα (Δευτέρα).

Είναι γεγονός πως οι πολλές απουσίες στις προηγούμενες αναμετρήσεις δεν στοίχισαν στην ομάδα της Λεμεσού και αυτό ασφαλώς οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στη διαχείριση και τις κινήσεις του Βόσνιου κόουτς. Το διάστημα που προηγήθηκε έδειξε ίσως εντονότερα από οποιανδήποτε άλλη περίπτωση πως στην ομάδα της Λεμεσού δεν ξεχωρίζει ένας παίκτης, αλλά το δυνατό σημείο είναι η ομάδα και μόνο αυτή.

Παίκτες όπως οι Αντάμοβιτς, Ντανίλο και Μπάμπιτς θα πάρουν την ευκαιρία να ξαναμπούν στην ενδεκάδα, αλλά και πολύ περισσότερο να τους ετοιμάσει, όπως και τον Ανδρέα Αβραάμ, για την αναμέτρηση της Δευτέρας με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Φυσικά μην περιμένετε πως θα γίνουν πολλές αλλαγές σήμερα αφού υπάρχουν αρκετές μέρες για να ξεκουραστούν οι παίκτες της ΑΕΛ.

Οι Βοζίνια, Χάρης Κυριάκου, Σάντος, Τεϊσέιρα, Κέρκεζ, Ζντραβκόφσκι, Ντανίλο, Ριέρα, Α. Αβραάμ, Μπάμπιτς και Αβτιντζάι είναι οι επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν. Στόχος των παικτών είναι να εξασφαλίσουν ένα σκορ που θα τους αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στην ημιτελική φάση. Ασφαλώς το μηδέν παθητικό είναι ο πρώτος στόχος για την ομάδα του Κέρκεζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ