aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η πρώτη ανάγκη για μετεγγραφή και το καμένο χαρτί

ΑΕΛ: Η πρώτη ανάγκη για μετεγγραφή και το καμένο χαρτί

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι ξεκάθαρο πως ο Μάνουελ Τόρες θεωρείται «καμένο χαρτί» για την ΑΕΛ. Ο Ισπανός έχει μείνει στο περιθώριο για πειθαρχικούς λόγους και δεν υποχωρεί, ούτε ζητά μεταμέλεια για τη στάση του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ντούσαν Κέρκεζ δοκίμασε με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου τον Ιβάν Κάρλος στο δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά το «πείραμα απέτυχε».

Οι επιλογές στο δεξί άκρο της επίθεσης λιγοστεύουν και έχει μείνει μοναδική επιλογή ο Μηνάς Αντωνίου. Είναι θέμα  που απασχολεί την τεχνική ηγεσία, η οποία περιμένει το πράσινο φως από τον πρόεδρο των γαλαζοκιτρίνων, Ανδρέα Σοφοκλέους, για να προχωρήσει στην απόκτηση ακραίου επιθετικού. Η ομάδα της Λεμεσού χρειάζεται ενίσχυση και στις τρεις γραμμές της για να δικαιούται να έχει απαιτήσεις.

Από εκεί και πέρα, το εμπόδιο μεθαύριο θα είναι πολύ ψηλό για την ΑΕΛ. Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ένωση (2-2), όμως με τον ΑΠΟΕΛ οι προκλήσεις είναι περισσότερες. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού έχουν ανάγκη τους βαθμούς, αλλά και από μια εμφάνιση που θα ικανοποιεί όλους και παράλληλα θα αφήνει υποσχέσεις για την συνέχεια.

Το τελευταίο διάστημα έχει μείνει πίσω και τα προβληματικά της διαστήματα, έφεραν απογοήτευση. Για παράδειγμα, στο πρώτο ημίχρονο με την Ένωση, με την απόδοση της υποχρέωσε όλους να στάζουν μέλι, αλλά στη επανάληψη έμεινε πολύ πίσω και έχασε την ευκαιρία να πάρει το διπλό.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γερολέμου, λόγω καρτών. Δεν υπολογίζει τον Γκαζαριάν, ενώ είναι πλέον έτοιμος ο Αντάμοβιτς. Κάποιες πιθανότητες έχει και ο Γκοντάλ για να επιστρέψει στην ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ