aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η προσοχή είναι στον Μακρή

ΑΕΛ: Η προσοχή είναι στον Μακρή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με το μυαλό στον τελικό του κυπέλλου θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ΑΕΛ. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει στο μυαλό του τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού του και κυρίως αυτών που υπολογίζει πως θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στις 22 του Μάη.

Η προσοχή είναι στον Μακρή, ο οποίος δέχθηκε κλοτσιά στο γόνατο, στο ματς του περασμένου Σαββάτου με την Ομόνοια υπέστη κάκωση, και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Αυτός κι ο Αντόνια (έχει μυϊκή διάταση) δεν υπολογίζονται για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Νέα Σαλαμίνα, στον οποίο θα επανέλθουν οι Σχρανζ και Αγκάνοβιτς.

Ο Βόσνιος τεχνικός θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, έχοντας στόχο να τους διατηρήσει σε καλή κατάσταση. Από τη μια θα πρέπει να πάνε στον τελικό του κυπέλλου χωρίς προβλήματα, αλλά ταυτόχρονα να πάνε παθιασμένοι και διψασμένοι για το τρόπαιο. Μετά τον αγώνα με τους ερυθρόλευκους η ΑΕΛ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής. Τέσσερις ημέρες μετά, θα διεξαχθεί ο τελικός, στον οποίο οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να τα δώσουν όλα.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και η συμμετοχή στην επόμενη διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ, αφήνει αίσθημα ικανοποίησης και ίσως αυτό το γεγονός να είναι ένα θετικό στοιχείο για την ΑΕΛ, ενόψει του τελικού κυπέλλου, πως θα διεκδικήσουν τον τίτλο, χωρίς το άγχος της συμμετοχής στην Ευρώπη.

Μέσα από μια παραγωγική πορεία, με καλές και μέτριες εμφανίσεις, μέσα από λάθη ή αδυναμίες, η ΑΕΛ βγαίνει δυνατή και μπορεί να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Ήδη, παρά την αποχή του κόσμου από τα γήπεδα, τη σεζόν που διανύουμε, υπάρχει σχετική κινητικότητα για να βρεθεί σημαντικός αριθμός οπαδών της στο ΓΣΠ. Ο κόσμος διψά για την κατάκτηση του κυπέλλου. Στους έξι προηγούμενους τελικούς που συμμετείχε η ΑΕΛ, ο κόσμος ήταν απλός θεατής, αφού η ομάδα του δεν τα κατάφερε, όμως τώρα νιώθουν, πως παρά τις δυσκολίες μπορούν να τα καταφέρουν και η σεζόν να ολοκληρωθεί με πανηγυρισμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ