aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η προοπτική και τα περιθώρια βελτίωσης

ΑΕΛ: Η προοπτική και τα περιθώρια βελτίωσης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το ξεκίνημα είναι ιδανικό, όμως υπάρχουν και άλλα περιθώρια βελτίωσης για να πάει ακόμη καλύτερα η ΑΕΛ. Το μηδέν στην άμυνα λέει πολλά, αλλά ο στόχος είναι να βελτιωθεί και στην επίθεση, να έχει πιο εύκολη πρόσβαση με τα αντίπαλα δίχτυα. Η βελτίωση σε όλους τους τομείς θα βοηθήσει την ΑΕΛ να συνεχίσει από εκεί που έμεινε με την Πάφο.

Από την άλλη όμως δεν διαφεύγει κανενός, πως τόσο ο Βοζίνια όσο και ο Πρόσεκ έχουν βοηθήσει πολύ στο να μην δεχθεί γκολ η ΑΕΛ, οπόταν χρειάζεται ακόμη περισσότερη συνοχή, για να για φτάσει και σε άλλες επιτυχίες. Το πιο σημαντικό όμως από όλα για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ είναι πως με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει, έχει προοπτικές για να παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο. Υπάρχει ποιότητα και διάθεση για να πάνε μέχρι το τέλος με την ίδια ταχύτητα.

Αν κερδίσουν και την Αλκή, θα αυξηθούν οι ταπεινές προσδοκίες και θα ξυπνήσουν μνήμες. Η συνέχεια θα δείξει, πόσες αντοχές διαθέτει η ΑΕΛ και πόσο μπορούν να αντέξουν την πίεση οι ποδοσφαιριστές.  Όλα μπορούν να γίνουν βήμα, βήμα χωρίς να ανεβαίνουν οι τόνοι, παρά μόνο η απόδοση των ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ