aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η πρόκληση στα πόδια των ποδοσφαιριστών

ΑΕΛ: Η πρόκληση στα πόδια των ποδοσφαιριστών

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στην ΑΕΚ στο Τσίρειο είναι σημαντικό και η ΑΕΛ έχει ανάγκη από μια νίκη σε μεγάλο παιχνίδι. Η πρόκληση είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απογοήτευσαν με τη Νέα Σαλαμίνα στο τελευταίο ημίωρο του παιχνιδιού. Ζητούμενο, πλέον, είναι να κάνουν μια νέα αρχή, γιατί ακολουθούν και άλλα δύσκολα παιχνίδια. Θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια τον Απόλλωνα, την Πάφος FC και την Ομόνοια και θα ήταν καλό να μπουν με νίκη σε αυτή τh δύσκολη σειρά των αγώνων.

Το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ντόσα Ζούνιορ είναι κάτι που πονοκεφαλιάζει έντονα τον Ντούσαν Κέρκεζ, όμως είναι και οι απουσίες μέρος του παιχνιδιού. Υπάρχουν οι λύσεις για να καλυφθεί το κενό του αρχηγού. Eίχε που είχε τις απουσίες των Αντάμοβιτς και Αβραάμ ο τεχνικός της ΑΕΛ, τώρα προέκυψε άλλη μια σημαντική απώλεια, όμως οι γαλαζοκίτρινοι δεν τα βάζουν κάτω παρά τη νέα ατυχία. Ο Ζούνιορ έσφιξε τα δόντια όσο οι δυνάμεις του το επέτρεπαν, όμως δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί τη Δευτέρα με την ΑΕΚ ούτε και με τον Απόλλωνα, στο παιχνίδι που ακολουθεί. Τη θέση του θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, ο Μπόρις Γκοντάλ, ο οποίος μαζί με τον Αντρέ Τεϊσέιρα θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Ο προπονητής της ΑΕΛ προτίθεται να παρουσιάσει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1, παρόλο που παίζει και το σενάριο να επιλέξει τριάδα στην άμυνα, με τον τρίτο της παρέας να είναι ο Γκαθτανιάγα. Υπάρχουν σκέψεις από τον Βόσνιο τεχνικό για αλλαγές και σε άλλες θέσεις. Ο Γκαζαριάν επέστρεψε μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Αρμενίας, όμως η κούραση που κουβαλά ίσως τον κρατήσει στον πάγκο. Αν τελικά αρχίσει τον αγώνα, ίσως καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης. Αν γίνει αυτό, έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει τον αγώνα ο Γιάννης Γερολέμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ