aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η οπισθοφυλακή και η βελτίωση του συνόλου

ΑΕΛ: Η οπισθοφυλακή και η βελτίωση του συνόλου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλα ξεκινούν από την άμυνα και αυτό που διαπιστώνει κάποιος στην ΑΕΛ, είναι πως σε σχέση με ορισμένα λάθη που έγιναν στον αγώνα της πρεμιέρας, προχθές απέναντι στη Δόξα δεν απειλήθηκε τόσο πολύ η εστία. Ο Βοζίνια ήταν σταθερός, το ίδιο ο Λαφράνς, πολύ καλός πάλι ήταν ο Ζντραφκόσκι για παράδειγμα. Ο Γκαζτανάγκα, επίσης, εξέπληξε με την άνεση που είχε στο παιχνίδι του όσο διάστημα αγωνίστηκε. Kράτησε μπάλα, μοίρασε παιχνίδι και έδωσε έναν φρέσκο τόνο στο τελευταίο διάστημα του αγώνα. Υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης για όλους, βεβαίως.

Ακολουθούν δύο εκτός έδρας δύσκολα παιχνίδια, με την ΑΕΛ να αντιμετωπίζει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ακολούθως την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης». Στο διάστημα που μεσολαβεί θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Ζούνιορ. Δηλαδή, αν θα είναι σε θέση να επανέλθει. Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και αν όλα πάνε καλά, ίσως τον δούμε στην αποστολή της ΑΕΛ σ’ ένα από τα δύο προσεχή παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ