aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η λύση με το μεγαλύτερο «αγκάθι» και το δυνατό τεστ με Απόλλων

ΑΕΛ: Η λύση με το μεγαλύτερο «αγκάθι» και το δυνατό τεστ με Απόλλων

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το μεγαλύτερο «αγκάθι» που βρήκε η ΑΕΛ στην προσπάθειά της για αναπροσαρμογή συμβολαίων των παικτών που ήταν στο ρόστερ της, ήταν ο Γιον Γκαστανιάγα. Παρόλο που πρόθεση τής ΑΕΛ ήταν να κρατήσει τον Ισπανό μέσο στο ρόστερ της, ο ποδοσφαιριστής ήταν κάθετος σε μη αποδοχή της πρότασης του συλλόγου.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τις δύο πλευρές στα άκρα και με απόφαση του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους τερματίστηκε κάθε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή. Τελικά, αφού αποφασίστηκε από τον σύλλογο ο Γκαστανιάγα να τεθεί εκτός πλάνου, βρέθηκε και η λύση για τερματισμό του συμβολαίου του.

Τερματισμός συμβολαίου προέκυψε και με τον Νιλς Τεϊσέιρα, ωστόσο τα δεδομένα με αυτόν ήταν διαφορετικά. Είχε τεθεί εξ αρχής εκτός πλάνου, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία για λύση της συνεργασίας τους, κάτι που επισημοποίησε χθες η ομάδα της Λεμεσού. Μοναδική εκκρεμότητα, πλέον, ο Γκοντάλ που επίσης τέθηκε εκτός πλάνου.

Δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα (19:00) η ΑΕΛ, απέναντι στον συμπολίτη της Απόλλων. Ο Κέρκεζ έχει άλλη μια ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του.

Όπως ενημέρωσαν ΑΕΛ και Απόλλων, το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι θα προβληθεί ζωντανά μέσω των επίσημων διαδικτυακών καναλιών των δυο ομάδων στο YouTube.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ