aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η έτοιμη άμυνα, οι επιθετικές προσθήκες και η χημεία

ΑΕΛ: Η έτοιμη άμυνα, οι επιθετικές προσθήκες και η χημεία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εξετάζουν κάθε λεπτομέρεια στην ΑΕΛ και όλες οι κινήσεις που αφορούν στον προγραμματισμό έχουν τα δικαιολογητικά τους. Ο Ντούσαν Κέρκεζ βλέπει μακριά γνωρίζοντας πως η τύχη της ομάδας του στη νέα σεζόν θα κριθεί από την ανθεκτικότητά της. Οι προσθήκες που έγιναν συμπληρώνουν τις αδυναμίες που παρατηρήθηκαν την περίοδο που πέρασε. Με την απόκτηση και του Ράσο, την εκτίμηση πως ο Ζούνιορ δεν θα αντιμετωπίσει τα περσινά προβλήματα και ως δεδομένο πως ο Λαφράνς θα είναι αυτός που ξέρουμε, η άμυνα γεμίζει. Υπολογίζει και στον Τεϊσέιρα, που πήρε συμμετοχές και έδειξε ότι μπορεί να υπολογίζεται και ως βασικός.

Πιο πολύ όμως τον τεχνικό της ΑΕΛ τον ενδιαφέρει η μεσοεπιθετική γραμμή. Εκεί όπου έχουν γίνει και οι πιο πολλές κινήσεις, με τους Μαρκόσκι, Χουράδο, Μυτίδη, Ντα Σίλβα και Αντάμοβιτς. Με στόχο η ΑΕΛ στη νέα περίοδο να έχει καλύτερη οργάνωση, αλλά και να είναι πιο παραγωγική. Το γκολ ερχόταν με… το σταγονόμετρο στην περασμένη σεζόν και οι γαλαζοκίτρινοι δεν θέλουν να βιώσουν την ίδια κατάσταση.

Φυσικά θα υπάρχει και το πρόβλημα της χημείας, όμως μέσα από τα φιλικά που θα γίνουν στη Βουλγαρία, αναμένεται πως σύντομα θα ξεκαθαρίσει ένας βασικός κορμός, στον οποίο θα στηριχθεί ο Κέρκεζ. Βεβαίως, πέρα από τους παίκτες που έχουν αποκτηθεί, υπάρχουν ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της περασμένης σεζόν, για τους οποίους υπάρχει η ελπίδα ότι θα παρουσιαστούν βελτιωμένοι. Ο Μπενίτεθ, ο Αβραάμ, ο Τόρες και ο Ρομάν είναι κάποιοι από αυτούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ