aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η επόμενη τριάδα παικτών που περνά από τα γραφεία

ΑΕΛ: Η επόμενη τριάδα παικτών που περνά από τα γραφεία

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η ΑΕΛ επέκτεινε τη συνεργασία της με τους Νταβόρ Ζντραφκόφσκι και Ανδρέα Φράγκο, έως το 2023 και 2020 αντιστοίχως. Για τον πρώτο προνοήθηκε σημαντική αύξηση αποδοχών, ενώ ο δεύτερος θα παραχωρηθεί δανεικός στην Καρμιώτισσα. Οι κινήσεις του συλλόγου της Λεμεσού φανερώνουν την πρόθεση να μπουν γερές βάσεις, όχι μόνο για μία σεζόν, μα και σε βάθος χρόνων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το ρόστερ της περασμένης σεζόν υπογράφτηκε νέο συμβόλαιο για τα επόμενα έτη με τους Μάρκο Αντάμοβιτς (2022), Ανδρέα Αβραάμ (2023), Αντρέ Τεϊσέιρα (2023), Χάρη Κυριάκου (2024, 2+2), Βοζίνια (2022), Γκεβόργκ Γκαζαριάν (2023), Σλόμπονταν Μεντόγεβιτς (2023), Πάτρικ Πρόσεκ (2023), Αντρίγια Μάιντεβατς (2025), Στέλιο Παντελή (2023) και Μάρκο Μουστάκη (2023).

Έπεται, όμως, και συνέχεια… Η ΑΕΛ θέλει να φέρει στα γραφεία της για υπογραφές και τους Γιάννη Γερολέμου, Γιον Γκαστανιάγα και Μανουέλ Τόρες. Αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζει η διοίκηση του συλλόγου της Λεμεσού, θα μιλάμε για 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα της ανήκουν για τα επόμενα χρόνια. Αριθμός ικανοποιητικός λοιπόν για τη δημιουργία βασικού κορμού, έστω και αν στην πορεία είναι πιθανό να αποχωρούν κάποιοι.

Όπως για παράδειγμα οι Νιλς Τεϊσέιρα και Μπόρις Γκοντάλ, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο με τους γαλαζοκίτρινους, αλλά δεν υπολογίζονται από τον Ντούσαν Κέρκεζ και θα γίνει προσπάθεια τερματισμού της συνεργασίας. Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προσπάθεια για απόκτηση ποδοσφαιριστών, με το όνομα του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού Σάντρο Σενκ να απασχολεί. Η ΑΕΛ είναι σε αναζήτηση δεξιού μπακ, κινείται επίσης για επιτελικό, ενώ υπάρχει σκέψη για απόκτηση ακραίου επιθετικού, ο οποίος θα μπορεί να δώσει λύσεις είτε στην κορυφή της επίθεσης είτε στη θέση του δεύτερου επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ