aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η επόμενη προσθήκη και το οικονομικό σκέλος...

ΑΕΛ: Η επόμενη προσθήκη και το οικονομικό σκέλος…

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο στόχος της ΑΕΛ από το ξεκίνημα της χρονιάς  είναι να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού κατάφεραν να βάλουν άλλους τρεις βαθμούς στο ταμείο κάνοντας άλλην μία ανατροπή και πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο να καταφέρουν να ανέβουν ψηλότερα από την τρίτη θέση, εάν καταφέρουν να κερδίσουν και το εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ (3/2).

Ο Ντούσαν Κερκέζ μέχρι και να ολοκληρωθεί η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ψάχνει για να εντοπίσει παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας ώστε να υλοποιήσει τους στόχους που τέθηκαν. Ο προπονητής της ΑΕΛ ψάχνει να κάνει την ομάδα ακόμα καλύτερη και αυτό προϋποθέτει την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη που θα αγωνίζεται στις πτέρυγες και θα μπορεί να δώσει λύσεις κι ως σέντερ φορ.

Μια σημαντική παράμετρος στο σκέλος των προσθηκών είναι πως στην ΑΕΛ δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να διαταραχθεί η ισορροπία που υπάρχει στα αποδυτήρια όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι. Αυτή την ώρα ο Ανδρέας Σοφοκλέους και ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν έχουν παίκτες στο ρόστερ που λαμβάνουν τρελά λεφτά, λίγο-πολύ όλοι είναι στα ίδια επίπεδα και αυτό βοηθά την ομάδα να βγάζει ηρεμία και πάνω από όλα να είναι οικογένεια. Οπότε κάτι που έκτισαν με κόπο και μόχθο έναν ολόκληρο χρόνο, δύσκολα θα πάνε τώρα να το γκρεμίσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ