aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η επιβεβαίωση του... βάθους

ΑΕΛ: Η επιβεβαίωση του… βάθους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού θέλει να κάνει ο Πάμπος Χριστοδούλου και το ευχάριστο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν μια θέση στην ενδεκάδα. Όπως αποδείχθηκε με την περίπτωση του Ζούνιορ και την πρώτη παρουσία του Λαφράνς, υπάρχει και ποιότητα και βάθος στη φετινή ΑΕΛ.

Ήδη στο όριο των κίτρινων καρτών βρέθηκε ο Σοάρες και με άλλη μία κάρτα θα μείνει εκτός αποστολής για τον επόμενο αγώνα. Ο Σοάρες μαζί με τους Σόουζα, Ζούνιορ, Σιέλη, Αϊρόσα και Φορτούνα θεωρούνται από τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που έχουν διάρκεια και διατηρούνται σε υψηλά στάνταρ απόδοσης είναι ικανοποιητικός.

Εξάλλου, με προπόνηση στο κλειστό «Νίκος Σολομωνίδης» συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι με την ΑΕΖ. Τα νέα, ωστόσο, δεν ήταν ευχάριστα, καθώς ο Ντανίλο Μπουένο υπέστη διάστρεμμα και το πιο πιθανό είναι πως θα χάσει το ματς με την ΑΕΖ. Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και διαγωνίστηκαν παίζοντας μπάσκετ.

Ο μοναδικός που απουσίαζε ήταν ο Ντόσα Ζούνιορ, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας αφού δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό του. Ο κεντρικός αμυντικός δεν θα αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, με την ΑΕΖ (πρωτάθλημα) και την Αλκή (κύπελλο), για να πάρει ανάσες και να προφυλαχθεί ενόψει των ντέρμπι που θα ακολουθήσουν.

Το θετικό είναι πως ο Λαφράνς, που αγωνίστηκε στη θέση του Ζούνιορ στο ματς με τον Άρη, τα πήγε πολύ καλά στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση και συστήθηκε με γκολ. Σε κανονικούς ρυθμούς προπονούνται οι Χάρης Κυριάκου και Μάριος Ηλία, με τους δύο ποδοσφαιριστές να περιμένουν την ευκαιρία από τον προπονητή τους.

Ο Κυριάκου ήταν βασικός στα πρώτα ματς, ενώ ο δεύτερος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, Πλέον, είναι έτοιμος και περιμένει το πρόσταγμα από τον προπονητή του για να δείξει τις δυνατότητές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ