aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η «επανεκκίνηση» του Ντανίλο

ΑΕΛ: Η «επανεκκίνηση» του Ντανίλο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά την απόκτηση του 23χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ Εουλέρ Σίλβα και του 25χρονου μεσοεπιθετικού Βασίλη Παπαφώτη, στην ΑΕΛ έδωσαν τα χέρια και με τον Ρίτσαρντ Ντανίλο Μασιέλ Σόουζα Κάμπος, πιο γνωστός ως Ντανίλο. Ο Βραζιλιάνος με βελγικό διαβατήριο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και σύντομα θα βρίσκεται στην Κύπρο ώστε να μπει σε ρυθμό προετοιμασίας.

Ο 30χρονος που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, έχοντας την ευχέρεια να δώσει λύσεις και στις πτέρυγες της επίθεσης, προσδοκεί πως στην ομάδα της Λεμεσού θα κάνει δυναμική επανεκκίνηση στην καριέρα του. Και αυτό γιατί, η πορεία του μοιάζει με καρδιογράφημα.

Ξεκίνησε ως ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, φτάνοντας μέχρι την Κ-21 του Άγιαξ! Το 2010 μετακόμισε στην Σταντάρ, στην οποίαν αγωνιζόταν στις ρεζέρβες και ακολούθως πήγε στο Ντόνετσκ, όπου αγωνίστηκε για μία τριετία (2011-14) με τη φανέλα της Μέταλουργκ. Με την ουκρανική ομάδα είχε γεμάτες σεζόν, ανεβάζοντας εκ νέου τις ποδοσφαιρικές μετοχές του. Στη συνέχεια έπαιξε στη Ρωσία με τα χρώματα της Μορντόβια Σαράνσκ, αδυνατώντας να βρει τον ρόλο που ήθελε.

Επέστρεψε στην Ουκρανία για μισή σεζόν με την Ντνίπρο και έπειτα πήρε μετεγγραφή για την Ανταλιασπόρ. Στην Α’ κατηγορία της Τουρκίας αγωνίστηκε για τρεισήμισι αγωνιστικές περιόδους, έχοντας καλύτερη παρουσία στις πρώτες δύο. Η συνέχεια μετακόμισε στο Μινσκ για τη Δυναμό, με την οποίαν είχε καλή πρώτη σεζόν και μέτρια δεύτερη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ