aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η ελπίδα για τη διάδοχη κατάσταση

ΑΕΛ: Η ελπίδα για τη διάδοχη κατάσταση

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

H νέα διοίκηση στην ΑΕΛ, όποια κι αν είναι αυτή, θα έχει και την στήριξη του Ανδρέα Σοφοκλέους. Όπως τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος, θα έχει τα μάτια του τετρακόσια, δεν θα την αφήσει μόνη, ούτε θα δεχθεί να βρεθεί ο σύλλογος μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος Άκης Έλληνας το σκέφτεται όπως και κάποιοι άλλοι που θα είναι στο πλευρό του. Υπάρχουν πρώην παράγοντες που είναι έτοιμοι να ενεργήσουν για να δοθεί λύση, έτσι ώστε να μην βρεθεί η ΑΕΛ στα χαρακώματα του 2007 και του 2008.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ αγωνιούν και ανησυχούν για το μέλλον της ομάδας, η οποία είναι έτοιμη αγωνιστικά αλλά χωρίς διοικητική στήριξη, γεγονός που μπορεί να χάσει πολλά από εκείνα που με κόπο φρόντισε να εμβολιάσει ο Ντούσαν Κέρκεζ. Παρά τις ανησυχίες, υπάρχει η ελπίδα πως θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση, όμως θέλει πολλή δουλειά ακόμη για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ