aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η αγκαλιά του Γουίλερ στον Κέρκεζ «φωνάζει» και λέει πολλά

ΑΕΛ: Η αγκαλιά του Γουίλερ στον Κέρκεζ «φωνάζει» και λέει πολλά

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ποδοσφαιριστές που τρέχουν και αγκαλιάζουν παθιασμένα τον προπονητή τους πανηγυρίζοντας ένα γκολ που πέτυχαν, είναι κάτι πολύ σημαντικό και αρκετές φορές λανθασμένα περνάει στο… ντούκου. Διότι από άποψης ψυχολογικής, ηθικού και κλίματος σε μία ομάδα, λέει πολλά μία τέτοια κίνηση.

Μόνο τις φωτογραφίες να δει κανείς με τον Χρίστο Γουίλερ και τον Ντούσαν Κέρκεζ στο ντέρμπι με την Ομόνοια (1-3), όταν νεαρός Κύπριος μπακ σκόραρε και προσωρινά ισοφάρισε σε 1-1, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως αισθάνονται οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ για τον Βόσνιο κόουτς ο οποίος βιώνει κράξιμο μέχρι αηδίας κι αυτοί τον στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις. Και ενίοτε στέκονται ασπίδα στον προπονητή τους.

Ευτυχώς που ο ίδιος καταλαβαίνει και γνωρίζει πως αυτοί που τα βάζουν μαζί του είναι μόλις το πέντε τοις εκατό του κόσμου της ΑΕΛ, όπως παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς στις αναφορές του μετά από το ντέρμπι με την Ομόνοια. Και πολύ είναι το 5% που λες φίλε Ντούσαν… Λιγότεροι είναι οι «κανίβαλοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ