aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Για τους πολλούς δεν έχει σημασία, για την ομάδα όμως…

ΑΕΛ: Για τους πολλούς δεν έχει σημασία, για την ομάδα όμως…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπορεί για τους πολλούς να μην έχει τόση μεγάλη σημασία η κατάκτηση του Σούπερ Καπ, όμως στην ΑΕΛ, θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το τρόπαιο και να κάνουν μια νέα αρχή. Στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα, δεν έχουν καταφέρει να πείσουν, όμως ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ.

Περισσότερη σημασία έχουν τα ματς που ακολουθούν στο πρωτάθλημα, όμως να σηκώσεις ένα τρόπαιο έχει άλλο χαρακτήρα. Οι κυπελλούχοι θα παραταχθούν με στόχο να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και να φέρουν στα μέτρα τους το παιχνίδι. Στο ματς που προηγήθηκε με τον ΑΠΟΕΛ, ο Βόσνιος προπονητής, παρέταξε την ομάδα του με το 3-5-2. Μπορεί και απόψε να δούμε την ίδια τακτική, αν και το πιο πιθανό, είναι πως θα παρατάξει το συγκρότημά του με το 4-2-3-1. Οι Μεντόγιεβιτς και Μάε έχουν πολλές πιθανότητες να αγωνιστούν, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Αγκάνοβιτς.

Ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων θα παρατάξει την ενδεκάδα του με τον Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά και αριστερά θα είναι ο Ν. Τεϊσέιρα με τον Γουίλερ, ενώ ο Ζούνιορ με τον Α. Τεϊσέιρα, θα πάρουν τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Γκαθτανιάγα, Ζντραφκόσκι και Γκαζαριάν. Ελπιδοφόρα ήταν και η εμφάνιση του Γερολέμου στο ματς με τη Δόξα, με το νεαρό να έχει τις δικές του πιθανότητες για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ένας από τους Κάρλος-Χουράδο, ενώ στις πτέρυγες θα είναι ο Αντωνίου με τον Αβραάμ. Είναι έτοιμος και ο Τόρες, ενώ θέση διεκδικεί και ο Μαρκόσκι.

Στην ΑΕΛ ποντάρουν στη διάθεση των ποδοσφαιριστών να καταθέσουν όλη την ποιότητα που διαθέτουν για να κατακτήσουν το Σούπερ Καπ. Είναι ευκαιρία παράλληλα να συνδυάσουν μια ενδεχόμενη επιτυχία με μια καλή εμφάνιση, η οποία θα αποτελέσει και το εφαλτήριο για να συνεχίσει με επιτυχίες στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ