aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Για την τέταρτη και… φαρμακερή

ΑΕΛ: Για την τέταρτη και… φαρμακερή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν αμφιβάλλει κανείς πως κόντρα στην πρωτοπόρο Ανόρθωση, η ΑΕΛ θα έχει δύσκολη αποστολή σήμερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (17:00). Θα είναι από τις πιο σημαντικές εξετάσεις της σεζόν που διανύουμε, μέχρι τις επόμενες.

Βέβαια προηγήθηκαν και άλλες καυτές αναμετρήσεις μακριά από τη Λεμεσό, όπως αυτές με την Ομόνοια, τον ΑΠΟΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα. Και στα τρία αυτά παιχνίδια, η ΑΕΛ βγήκε χαμένη, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει βαθμό.

Η Ανόρθωση που βρίσκεται στην πρώτη θέση και διανύει πολύ καλή αγωνιστική περίοδο, θα βάλει δύσκολα στην ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος έχει τον πονοκέφαλο των σημαντικών απουσιών. Είναι εκτός πλάνου οι Γκαστανιάγα, Γκαζαριάν και Γκοντάλ, ενώ ο Αντάμοβιτς -αν και ξεπέρασε το πρόβλημά του- πολύ δύσκολα θα βρεθεί στην ενδεκάδα.

Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή του πρωταθλήματος, η ΑΕΛ είχε προβλήματα με απώλειες. Πάντα κάποιοι θα απουσίαζαν, συνεπώς έχουν γίνει συνήθεια οι απουσίες. Αυτό που αποτελεί ερωτηματικό, είναι αν θα παρατάξει την ομάδα του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, όπως κάνει στα τελευταία παιχνίδια. Αν η ΑΕΛ αγωνιστεί με τρεις στόπερ, οι δυο θα είναι ο Α. Τεϊσέιρα με τον Ράσο, ενώ ο τρίτος θα είναι ένας από τους Χ. Κυριάκου ή Μεντόγιεβιτς. Τον τελευταίο ίσως προτιμήσει να τον χρησιμοποιήσει ως τρίτο μέσο μαζί με τους Ζντραφκόσκι και Γερολέμου. Στις πτερυγες θα είναι ο Αντωνίου με τον Γουίλερ. Ο Χουράδο θα είναι στην κορυφή, ενώ δίπλα του θα είναι ένας από τους Κάρλος και Εμαέ.

Το σίγουρο είναι πως ο Βοζίνια θα έχει πολλή δουλειά. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ και οι αμυντικοί του, καλούνται να είναι συγκεντρωμένοι γιατί κάθε λάθος και μικρή λεπτομέρεια μπορεί να παίξει τον ρόλο της. Η τακτική της ΑΕΛ θα ξεκινήσει από τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα θα οργανωθεί για να φτιάξει ευκαιρίες και να φλερτάρει με το γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ