aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Για την ώρα, στηρίζει τον Διονυσίου

ΑΕΛ: Για την ώρα, στηρίζει τον Διονυσίου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν κέρδισε στο ντέρμπι, όμως, ο ένας βαθμός και κυρίως η απόδοση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, της δίνουν κουράγιο για τη συνέχεια. Η αλήθεια είναι πως πριν το παιχνίδι, πολλοί την είχαν ξεγραμμένη, λόγω των προβλημάτων που είχε και λόγω της αγωνιστικής κατάστασης του Απόλλωνα.

Ο Διονύσης Διονυσίου έχοντας για πρώτη φορά την αποκλειστική ευθύνη της ομάδας (προετοιμασία και κοουτσάρισμα) έκανε καλή δουλειά, ενώ η διοίκηση στηρίζει την προσπάθεια του και χθες ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Αλέξη Γαρπόζη ως βοηθού του. Μια επιλογή που ήλθε κατόπιν εισήγησης του Διονυσίου.

Αυτό που μένει μόνο για τον ίδιο και την ΑΕΛ, είναι να έχει και ανάλογη συνέχεια, αλλά για να το πετύχει θα χρειαστεί και την βοήθεια των ποδοσφαιριστών. Στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, όλοι είχαν καλή απόδοση, υπέρβαλαν εαυτούς και άφησαν ευχαριστημένο τον κόσμο. Ο Διονυσίου έδωσε το χρίσμα του βασικού στον Ανδρέα Κυριάκου, μετακινώντας στη μεσαία γραμμή τον Λαφράνς, ενώ έριξε στο ματς τον Γιάννη Μαύρου, που έχασε μια καταπληκτική ευκαιρία για να σκοτώσει το παιχνίδι.

Ο Σοάρες πήγε πολύ καλά, όπως και ο Μίτρεα, ενώ ο Ρόμο κράτησε όρθια την ομάδα του, όταν δέχθηκε  την πίεση από τον Απόλλωνα. Αν υπήρξε κάτι αρνητικό αυτό είχε να κάνει με τον Πίτι. Ο Καταλανός δεν βοήθησε καθόλου, όταν μπήκε στο παιχνίδι, αντίθετα η παρουσία του έκανε τον αντίπαλο πιο επιθετικό.

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ανήκει στο παρελθόν. Αυτό που μένει είναι τι θα κάνει στη συνέχεια στα εννέα παιχνίδια που απομένουν, αλλά και πως θα παρουσιαστεί στον θεσμό του κυπέλλου, στις διπλές αναμετρήσεις με τον ΑΠΟΕΛ. Ο στόχος της ΑΕΛ, παραμένει ο ίδιος να κερδίσει ένα από τα εισιτήρια της Ευρώπης και το έκανε ξεκάθαρο το βράδυ του Σαββάτου ο Διονύσης Διονυσίου. Είτε μέσω πρωταθλήματος, είτε μέσω του θεσμού του κυπέλλου, η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να βγει στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ