aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Για την ώρα είναι αμφίβολος...

ΑΕΛ: Για την ώρα είναι αμφίβολος…

Σήμερα Παρασκευή (21/2) ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΛ η οποία κύλισε ομαλά χωρίς κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα, εκτός από τον Τζον Γκαθτανιάγα που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω μιας ενόχλησης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Έχει ήδη πέρασε από εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται το πόρισμα των ιατρών.

Για την ώρα θεωρείται αμφίβολος για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Εκτός αποστολής για αυτήν την εβδομάδα θα είναι ο Μομτσίλο Ράσο που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση αύριο Σάββατο (22/02). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μακάρειο στάδιο στις 6 το απόγευμα.

Από εκεί και πέρα άρχισε συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων. Στα 15 ευρώ τα κανονικά, 10 τα μαθητικά, ενώ η είσοδος για παιδιά κάτω των 14 χρόνων θα είναι δωρεάν. Εισιτήρια πωλούνται μόνο με μετρητά. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν εισιτήρια στο Ταμείο του γηπέδου το οποίο θα ανοίξει στις 15:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ