aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Για να μη χάσει και άλλο έδαφος

ΑΕΛ: Για να μη χάσει και άλλο έδαφος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη για την ΑΕΛ και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του τρίτου παιχνιδιού, που είναι και το πιο σημαντικό, το αποψινό με την ΑΕΚ. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν έκαναν καλή εμφάνιση με την ΑΕΖ (1-1), κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους, γεγονός που έφερε δυσφορία. Ήρθε όμως τρεις μέρες μετά η νίκη στο κύπελλο επί της Αλκής (2-1), για να φέρει ηρεμία στην ομάδα, που ήταν απαραίτητη.

Το σημερινό παιχνίδι στο «ΑΕΚ Αρένα» είναι πάντως μεγάλης σημασίας. Η ομάδα της Λεμεσού θα πλησιάσει την κορυφή με ενδεχόμενη νίκη επί της πρωτοπόρου και θα στείλει το πιο ηχηρό μήνυμα για τις δυνατότητές της ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Αντιθέτως, με ήττα θα απομακρυνθεί περισσότερο από την αντίπαλό του και πιθανότατα από τον ΑΠΟΕΛ, που είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στην Καρμιώτισσα.

Κάποιοι μπορούν να χαρακτηρίσουν το παιχνίδι και σαν ευκαιρία αποδείξεων για την ΑΕΛ. Μπορεί και να το θέσει και κάποιος έτσι, αν και ουσιαστικά, μόνο στο παιχνίδι με την ΑΕΖ δεν παρουσίασε το καλό της πρόσωπο.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου προτίθεται να παρατάξει την ενδεκάδα, που αγωνίστηκε την περασμένη Τετάρτη στο ματς με την Αλκή. Ο Ρόμο θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στα άκρα της άμυνας οι Αϊρόσα και Φορτούνα. Σέντερ μπακ θα είναι πάλι οι Ζούνιορ και Σιέλης, ενώ πιο μπροστά το δίδυμο των χαφ θα αποτελείται από τους Σόουζα και Σοάρες. Επιτελικός θα είναι ο Σαβάν ή ο Μπουένο, εξτρέμ ο Γεωργιάδης αριστερά και ο Μέσκα δεξιά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αρουαμπαρένα. O Χριστοδούλου ανέλυσε κατά τις δυο τελευταίες ημέρες, την τακτική που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές στο σημερινό παιχνίδι και το πιο σημαντικό, απαίτησε να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ