aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ/Γεωργίου: Ήρθε κι έδεσε με το «καλημέρα» - Η παρεξήγηση με Σιμόν και η κλήση

ΑΕΛ/Γεωργίου: Ήρθε κι έδεσε με το «καλημέρα» – Η παρεξήγηση με Σιμόν και η κλήση

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Δύσκολη σίγουρα η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, αλλά είναι και κάποιες περιπτώσεις που οι ποδοσφαιριστές από την πρώτη μέρα παρουσίας τους σε μία ομάδα καταφέρνουν να μπουν άμεσα στο… πετσί της νέας τους ποδοσφαιρικής στέγης.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Άντονι Γεωργίου, ο οποίος ήρθε στην ΑΕΛ και αμέσως κατάφερε να γίνει πρωταγωνιστής στους γαλαζοκίτρινους. Ο Αγγλοκύπριος διεθνής αγωνίστηκε ήδη σε τέσσερις αναμετρήσεις, έχει καταγράψει 329 λεπτά, έχει καταφέρει να πετύχει ένα τέρμα και κατέθεσε στους αγωνιστικούς χώρους διαπιστευτήρια της αξίας του.

O 23χρονος αριστεροπόδαρος άσος κατάφερε να ανταποκριθεί αμέσως στο ρόλο που του έδωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ και σε αντίθεση με τις πλείστες των περιπτώσεων σε καμία στιγμή δεν μπορεί να εντοπίσει κάποιος ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μετρά μέρες στην ομάδα.

Οι εμφανίσεις του Γεωργίου στην ΑΕΛ βοηθούν ασφαλώς και την Εθνική Κύπρου, αφού εξαιτίας μιας παρεξήγησης με τον Ραν Μπεν Σιμον έμεινε εκτός αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και δεν κλήθηκε στη συνέχεια από τον Γιόχαν Βάλεμ. Λογικώς εχόντων των πραγμάτων ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Κωστένογλου, θα επαναφέρει τον Γεωργίου στις κλήσεις της Εθνικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ