aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Φορτσάρει και θέτει υποψηφιότητα

ΑΕΛ: Φορτσάρει και θέτει υποψηφιότητα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Μάρκο Αντάμοβιτς είναι έτοιμος για να τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ. Προπονείται σε φουλ ρυθμό και περιμένει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά. Για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την Ένωση, ο Βόσνιος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζντραφκόσκι, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και σκέφτεται να επαναφέρει τον Αντάμοβιτς στο βασικό σχήμα.

Αυτό θα φανεί στις εναπομείνασες προπονήσεις, αν θα επιλέξει δηλαδή τον Σέρβο, που προέρχεται από αποχή, ή αν θα προτιμήσει τον Σίλβα. Μπορεί, όμως, και να πάει σε άλλη λύση. Γιατί υπάρχει και η επιλογή να αγωνιστεί ο Ζούνιορ στο κέντρο της άμυνας και να αγωνιστεί ο Λαφράνς σε ρόλο ανασταλτικού μέσου. Πάντως, ο Ζντραφκόσκι ήταν πολύ καλός και στα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε και με τον Γκαστανιάγα δημιούργησαν ένα πολύ καλό δίδυμο κεντρώων.

Από εκεί και πέρα θα επανέλθει στην ενδεκάδα ο Χουράδο, ο οποίος αγωνίστηκε αλλαγή στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Στις άλλες εννιά θέσεις, το πιο πιθανό είναι πως θα είναι οι ίδιοι που άρχισαν στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής.

Οι γαλαζοκίτρινοι, μετά τη δύσκολη έξοδο στη Λευκωσία, εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τίποτε δεν είναι τυχαίο, ενώ από αυτό που ξεχωρίζει στην έως τώρα πορεία της ΑΕΛ είναι ότι από τα έξι παιχνίδια που έχει δώσει, τα τέσσερα ήταν εκτός έδρας. Το παιχνίδι με την Ένωση την Κυριακή θα είναι το τρίτο της ομάδας στο Τσίρειο. Οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ δεν ξεχωρίζουν παιχνίδια και αντιμετωπίζουν κάθε αντίπαλο με σεβασμό και με κάθε σοβαρότητα. Μπροστά τους έχουν τώρα την Ένωση, η οποία βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση τελευταία και χρειάζεται προσοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ