aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Φλερτάρει με την κορυφή

ΑΕΛ: Φλερτάρει με την κορυφή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με τη δύναμη της έδρας, τη δυναμική από τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και την ποιότητά της, η ΑΕΛ θα ψάξει το τρίποντο και επί της Πάφος FC (18:30) για να εκμεταλλευτεί τις απώλειες του Απόλλωνα, να ανέβει στην κορυφή και να διατηρηθεί σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λεμεσού, με αυξημένες επιλογές σε σχέση με το τελευταίο ματς, καλή ψυχολογία και αποφασιστικότητα, θα αναζητήσει τη 15η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Απέναντί της η ΑΕΛ θα έχει μια από τις πέντε ομάδες που την υποχρέωσαν σε ήττα στην τρέχουσα σεζόν. Έχασε στο ματς του α’ γύρου με 1-0. Σ’ ένα από τα λίγα ματς που η ΑΕΛ δεν είδε δίχτυα. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τον Κέρκεζ και τους παίκτες του να παλέψουν για την επιτυχία. Η αντίπαλός τους θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της, είναι καλή ομάδα με ποιότητα και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα (κάτι που διακατέχει την ΑΕΛ) για να πετύχει τον στόχο της. Οι γαλαζοκίτρινοι θα επιδιώξουν να κάνουν παιχνίδι κατοχής, να πάρουν το προβάδισμα όσο πιο νωρίς και με καλή διαχείριση να φθάσουν στο τρίποντο.

Ο Κέρκεζ δεν υπολογίζει τον Σάντος λόγω καρτών, τους Αβραάμ και Παπαφώτη λόγω τραυματισμού, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Ντανίλο· ίσως και ο Μεντόγεβιτς. Η ΑΕΛ, λοιπόν, σε σχηματισμό 4-3-3 αναμένεται να παρουσιαστεί στο σημερινό αγώνα με τον Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια. Τους Αντωνίου, Τεϊσέιρα, Κέρκεζ, Κυριάκου στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά. Ζντραφκόσκι, Αντάμοβιτς και Ριέρα στη μεσαία γραμμή. Τόρες δεξιά, Γεωργίου αριστερά και Μαέ στην κορυφή, στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ